Black Ops 3'ün Salvation DLC'si Çok Yakında PC ve Xbox One'da!

Black Ops 3'ün Salvation DLC'si Çok Yakında PC ve Xbox One'da!

Call of Duty: Black Ops 3’ün son çıkan DLC’si olan Salvation, 6 Ekim’de PC ve Xbox One platformlarına gelmeye hazırlanıyor. Salvation, Eylül ayında Playstation 4 için yayınlanmıştı.

Salvation; Citadel, Micro, Outlaw ve Rupture olmak üzere toplam dört adet multiplayer haritası içeriyor. Outlaw, Call of Duty: Black Ops 2’deki Standoff haritasının vahşi batı tarzını yansıtacak şekilde yeniden tasarımlanmasıyla oluşturulmuş. Rupture ise Call of Duty: World at War’daki Outskirts alanının ileri teknoloji fabrikası olarak tasarlanmasıyla ortaya çıkarılmış.

Salvation, ayrıca, Revelations adı verilen yeni bir zombi bölümü içeriyor. Bu da sekiz yıl önce, Call of Duty: World at War ile, başlayan Origins Zombies serisinin sonu olma özelliği taşıyor. Bu bölümde, ana karakterler olan Richtofen, Dempsey, Takeo ve Nikolai, Doctor Monty’nin kimliğini öğreniyor.

Salvation DLC’sini tek başına almak isterseniz fiyatı 15 dolar, Black Ops 3 ile beraber almayı düşünürseniz de fiyatı 50 dolar olarak belirlenmiş.

call-of-duty-black-ops-3-salvation

Yeni Call of Duty oyunu olan Infinitive Warfare ise 4 Kasım’da çıkacak. Activision ayrıca Call of Duty: Modern Warfare oyununun remastered sürümünü çıkarıyor, ancak onu edinebilmeniz için Infinitive Warfare oyununun premium sürümünü almanız gerekecek ki o da 80 dolar olacak.