Bir Oyuncu Dishonored 2'yi Tam 32 Dakikada Bitirmeyi Başardı

Bir Oyuncu Dishonored 2'yi Tam 32 Dakikada Bitirmeyi Başardı

Dishonored 2 çıkalı 1 hafta bile olmamışken bir oyuncu sadece 32 dakikada oyunu bitirmeyi başardı.

Bildiğiniz üzere son yıllarda Speedrun videoları oldukça yaygınlaştı. Oyuncular oyunu en baştan sonuna kadar, en pratik yollarla ilerleyek bitirip daha sonra bunu hızlandırılmış bir şekilde Youtube gibi video platformları üzerinden paylaşıyor. Bunun üzerine dünya rekorları bile kırılırken bugün Dishonored 2'den ilk rekor geldi.

Merakla beklenilen Dishonored'in devam oyunu Dishonored 2, 11 Kasım tarihinde bilgisayar ve konsollarımızda yerini aldı. Dishonored'in ilk oyununu deneyenlerin bileceği üzere oyun bizlere oynanış konusunda büyük bir özgürlük sunuyor. Oyun boyunca gidişatımızı tamamen bize bırakan yapım, ister herkesi öldürerek istersek tamamen gizli bir şekilde oyunu bitirmemize olanak tanıyor. Daha bir çok oyuncu oyunu temin dahi etmemişken Avustralyalı Voetiem isimli oyuncu, Dishonored 2'yi tam 32 dakikada bitirmeyi başardı. Tabi bu süreye yükleme ekranlarının dahil olmadığını belirtelim. Yükleme ekranlarıyla birlikte 38 dakikalık bir süreç belirtiliyor.

Avustralyalı oyuncu Voetiem ise oyunu bitirirken farklı bir yol izlemiş. Çoğu yerde gizliliği düşünürken, çoğu yerde de fizik kurallarını ve yapay zekayı oldukça iyi kullanarak tam bir suikast ustasına dönüşmüş. Şimdilik bu Dishonored 2'nin ilk rekoru olarak kabul ediliyor. Voetiem'in bu başarısını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.