Bir Ay Boyunca, Ücretsiz Call of Duty: Black Ops 3!

Bir Ay Boyunca, Ücretsiz Call of Duty: Black Ops 3!

Call of Duty: Black Ops 3'ün PC versiyonu gelecek ay ücretsiz!

Eğer Call of Duty: Black Ops 3’ün multiplayer DLC’sini denemeyi planlıyorsanız, o halde Haziran ayı sizin için mükemmel bir zaman! Oyunun 4 adet harita içeren paketi, Haziran ayında PC için ücretsiz olacak.

30 Mayıs’tan başlayarak, oyunun 4 multiplayer haritası (Awakening, Eclipse, Descent ve Salvation) ve normal playlist’i, 30 gün boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu da demek oluyor ki oyunun diğer 12 haritasıyla birlikte toplamda 16 tane haritayı 30 gün boyunca ücretsiz oynayabileceksiniz.

Halihazırda oyunun DLC paketini satın almış oyuncular, önceden satın almış oldukları haritaları oynarken iki katı deneyim puanı kazanacaklar. Eğer “Season Pass”a sahipseniz tüm multiplayer haritalarda iki katı deneyim puanı kazanacaksınız.

[embed]

Haritalar, Black Ops 3’e sahip PC kullanıcıları için “Multiplayer DLC Deneme Paketi”nin bir parçası olarak otomatik indirilecek. Oyunun yayıncısı Activision, ücretsiz sürümünün ne zaman sona ereceği hakkında kesin bir açıklama yapmadı. Yaptıkları açıklamada deneme sürümünün en az 30 gün süreceğini belirttiler. Bu da demek oluyor ki deneme sürümü en erken 29 Haziran’da sona erecek.

Deneme sürümünün PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ya da Xbox 360 için yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında da herhangi bir açıklama yapılmadı.

Deneme sürümü, geçtiğimiz hafta PlayStation 4 için yayınlanan “Zombies Chronicles DLC” paketini ya da herhangi bir zombi haritasını içermiyor.