BioShock: The Collection Geliyor!

BioShock: The Collection Geliyor!

Üç harika BioShock oyununu içeren remastered sürümü geliyor.  2K Games tarafından duyurulan BioShock: The Collection içeriğinde, yenilenen BioShock ve BioShock 2 ile birlikte BioShock Infinite'de bulunuyor.

Yeni nesil konsollara uygun hale gelmesi için BioShock ve BioShock 2 yenilenirken BioShock Infinite ise olduğu gibi geliyor. Ayrıca BioShock: The Collection ile üç oyun için gelen tüm senaryo modu DLC'leri de bizim oluyor. Detaylandırmak gerekir ise BioShock: The Collection, BioShock'e ait Museum of Orphaned Concepts, Challenge Rooms ve Director's Commentary: Imagining BioShock ile BioShock 2'ye ait Minerva's Den ve Protector Trials DLC'leri ile BioShock Infinite'e ait Clash in the Clouds, Burial at Sea - Episode 1, Burial at Sea - Episode 2 ve Columbia's Finest Pack DLC'lerini kapsıyor.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulan pakette BioShock 2'nin çok oyuncu modu bulunmuyor, haliyle  remastered sürümünde çok oyuncu moduna ait DLC'ler de bulunmuyor. Yenilenen grafikler ile 1080p ve 60 FPS oynanış sunacak olan olan remastered sürümü 16 Eylül'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkış yapacak. Paket fiyatı ise 59.99 dolar olacak.