Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus'u Tanıttı!

Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus'u Tanıttı!

Wolfenstein II: The New Colossus, Bethesda’nın E3 2017 konferansında tanıtıldı.

İki gün önce Amazon’da oyun hakkında bir sızıntı olmuştu. İlk olarak, oyunun resmi açıklamasına göz atalım:

Oyun Tanımı:

Çok beklenen first-person aksiyon oyunu Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: The New Order’in ödüllü geliştirme ekibi, MachineGames tarafından tasarlandı.

Endüstri devi id Tech 6 tarafından hayata geçirilen Wolfenstein II, oyuncuları Nazi kontrolündeki Amerika’ya götürüyor. Nazilerle Amerika’nın Roswell, New Mexico, New Orleans’ın düzlük ve sokakları, nükleer saldırıya uğramış Manhattan gibi ikonik mekanlarından mücadele edin. Zorlu silahlardan oluşan cephanenizle Nazi ve über askerlerin canına okuyabileceğiniz bir first-person macera oyunu.

Hikaye:

1961, Amerika. Nazi Generali Deathshead’a düzenlediğiniz suikast, kısa süreli bir başarıydı. Değişen dengelere rağmen Naziler dünyadaki yerlerini koruyorlar. Siz Nazi İmparatorluğu'na karşı, insanlığın son umudu, direnişin üyesi BJ Blazkowicz (Terror-Billy)’siniz. Nazilerin üstesinden gelecek silahlara ve cesarete sahipsiniz ve ikinci Amerikan Devrimi’ni başlatabilirsiniz.

Anahtar İçerikler:

Görev: Amerika’yı Naziler’den Kurtarın: Bu nefes kesen mücadelede, Amerikan topraklarında Nazi savaş makinelerine karşı mücadele edin. BJ Blazkowicz olarak, ailenizi ve arkadaşlarınızı korurken yeni müttefiklerle iş birliği yapın ve belalı geçmişinizin şeytanlarıyla yüzleşin.

İnsanlar: Direnişin Kaynağı:

Kendinizi birbirinden farklı karakterlerle farklı bir seviyeye taşınan bir dünya için hazırlayın. Anya, Caroline, Babate, Set, Max Hass, Fergus ve Wyatt gibi arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelin ve Horton ile Grace gibi yeni arkadaşlarla tanışın.

Cephane: Yıkıcı Silahlar ve Gelecek Teknolojisi:

Laserkraftwek  gibi yüksek teknoloji ürünü lazer silahlarıyla Nazileri havaya uçurun ya da Deselkraftwek gibi seri atışa sahip, gaz destekli el bombası atarla düşman gruplarını etkisiz hale getirebilir, yakın mesafeden kişisel bir mücadele sürdürmek için tabancaları tercih edebilirsiniz.

Plan: Yolunuza Çıkan Tüm Nazileri Öldürün:

İşte herkesin eğleneceği bir aktivite! Nazileri yeni ve son derece şiddetli yöntemlerle öldürürken içinizdeki savaş kahramanını serbest bırakın. Fütüristik silahları kullanarak BJ’nin Amerika'yı özgürleştirme konusundaki yeteneklerini keşfedin. Oyun stilinize bağlı olarak bıçaklama, ateş etme ve öldürme alanında, Nazilere karşı yeni yöntemler keşfedin.

Bildiğiniz gibi, Wolfenstein: The New Colossus hakkında birçok kez dedikodular duymuştuk ve 2014 yılından yayınlanan Wolfenstein: The New Order’den sonra yılın en iyi oyunlarından birine ve bir seri haline getirmek için geliştirildi.

Tüm bu bilgilere ek olarak, basın konferansında oyunun ilk ekran görüntüleri, tüm platformlar için kapak görselleri ve oyunun kendi kapak görseli yayınlandı.

[gallery ids="24785,24786,24787,24796,24788,24789,24790,24791,24792,24793,24794,24795"]

Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekim 2017 tarihinde, PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Daha fazla bilgi için oyunun trailerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[embed]