Bethesda, The Evil Within 2'yi Tanıttı!

Bethesda, The Evil Within 2'yi Tanıttı!

Bethesda’nın E3 2017 konferansında Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve yönetmenliğini Shinji Mikami’nin yaptığı yeni korku oyunu The Evil Within 2 tanıtıldı.

İlk ve en önemlisi, oyunun resmi açıklama metnini aşağıdan okuyabilirsiniz.

Siz Dedektif Sebastian Castellanos’sunuz ve dibe vurmuş vaziyettesiniz; fakat size, kızınızı kurtarmak için bir şans verildiğinde, kabuslarla dolu bir dünyaya girmek ve karanlık gerçekleri keşfederek onu getirmek zorundasınız. Etrafınızdaki sizi saran dünyanın her bir köşesinden çıkan korkunç sürprizlere hazırlıklı olun. Hayatta kalmak için silahlar ve tuzakların yardımıyla mücadele mi edeceksiniz yoksa gölgelerde mi saklanacaksınız? Bu sizin kefaretiniz için tek şansınız ve kurtulmak için tek seçeneğiniz.

İkinci olarak, Tango Gameworks’un kurucusu Shinji Mikami, basın toplantısında yaptığı açıklamada, rahatsız edici ve gerilim dolu anlara sahip bu ürkütücü oyunda hayatta kalmak için birçok farklı taktiğe ihtiyaç duyulacağını söyledi ve “The Evil Within 2, hayatta kalmaya dayalı korku oyunlarına bakış açımızı, tümüyle yansıtıyor. Yarattığımız bu ürkütücü ve rahatsız edici anlarla dolu bu dünyada oyunculara, hayatta kalmaları için farklı seçenek ve taktikler sunuyoruz. Bundan canlı çıkmanız için düzgün bir stratejiye sahip olmanız gerekiyor.” diye ekledi.

Buna ek olarak, basın toplantısında oyunun ilk ekran görüntüleri, kapak görselleri ve kutu görselleri tanıtıldı.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="24732,24733,24740,24734,24735,24736,24737,24738,24739"]

The Evil Within 2, 13 Ekim 2017 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Eğer oyun hakkında daha fazla detay görmek isterseniz basın konferansında yayınlanan uzun trailer'i aşağıda bulabilirsiniz; fakat trailer biraz rahatsız edici. Bizden söylemesi.

[embed]