Bethesda, Fallout 4'e gelecek 3 DLC'yi duyurdu

Bethesda, Fallout 4'e gelecek 3 DLC'yi duyurdu

Bethesda'dın başarılı yapımları arasında bulunan Fallout 4 çıktığı günden bu yana gündemden düşmedi, şimdi ise oyuna gelecek DLC'lerin detayları ile karşımızda.

Fallout 4 oyuncuların merakla beklediği DLC duyurusu nihayet geldi. İlk DLC'yi Mart ayında çıkarmayı planlayan Bethesda toplamda 3 farklı DLC'yi Fallout 4 oyuncuları ile buluşturacak. Automatron ismi ile çıkacak ilk DLC 9.99 dolarlık bir ücret le satılacak. Çıkacak ilk DLC'nin içeriğinde ise katil robotlar bizi bekliyor olacak.

Fallout 4 Automatron

Bir diğer DLC olan Wasteland Workshop'da ise bir çok canlıyı yakalayarak eğitmemiz mümkün olacak. Raider'lardan Deathclaw'lara karar oyundaki bir çok canlıyı DLC ile oyuna eklenecek olan kafesleri tasarlayarak hapsedebileceğiz. Hapsettiğiniz canlıları ise düşmanlara karşı kullanmak için eğitmemiz mümkün olacak. Wasteland Workshop DLC'si 4.99 dolarlık bir ücret ile satılacak.

Fallout 4 Wasteland Workshop

Üçüncü DLC'nin ismi ise Far Harbor olacak ve bu DLC diğer iki DLC'de nazaran daha kapsamlı olacak. Fallout 4'e yeni bir görev ekleyecek olan Far Harbor DLC'si 24.99 dolarlık bir fiyata atılacak. Valentine’s Detective Agency'den alabileceğiniz yeni görev ile yüksek radyasyon olan bir adada kaybolan bir kadını arayacaksınız.

Fallout 4 Far Harbor

Dying Light için duyurulan The Following DLC'sinden sonra Dying Light Season Pass'ın fiyatı artmıştı, Ayrı durum Fallout 4 içinde geçerli oldu. Yeni DLC'lerin duyurulması ile birlikte, şu anda 29.99 dolar olarak satılmakta olan Fallout 4 Season Pass fiyatı, 1 Mart tarihinden itibaren 9.99 dolarlık bir fiyata yükseltilecek.