Battlefield'de Yaz: Yeni İçerikler!

Battlefield'de Yaz: Yeni İçerikler!

EA DICE, Battlefield 1 hakkında bu yaz çıkaracağı bazı yeni içerikler ile ilgili açıklamada bulundu. Bu yeni içerikler, "Prise de Tahure" isimli yeni harita eklentisiyle başlayacak. Bu harita, yakın bir zamanda Battlefield 1 Test Topluluğu'na sunulacak.

Yeni harita ile ilgili EA'nın yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

"Sonbahar ayında çıkarılan "Nivelle Offensive" paketinden sonra Prise de Tahure paketi, Fransız birlikleri tarafından, Butte de Tahure topraklarında yeniden ele geçirilen bölgelerin umutsuzca savunulmasını konu alıyor. Cephe açma ağları, Alman askerleri ile Fransız askerleri arasındaki sürekli çatışmalar nedeniyle yok olan birkaç köyü doğrudan işliyor. Bu savaş, çok yıpratıcı. Organize olmak ve taktiğe bağlı kalmak, düşmanınızı alt etmenin yollarından biri."

Yapımcı firma aynı zamanda "Nivelle Nights" isimli haritanın, Battlefield 1 Premium üyelerine özel olarak Haziran ayında yayınlanacağını duyurdu.

EA DICE sonunda, "Name of the Tsar" isimli yeni DLC paketinin, EA Play aracılığı ile oyuncular tarafından 10 Haziran 2017 tarihinde oynanabileceğini duyurdu.

Aşağıda EA'nın "Battlefield'de Yaz" çalışmasıyla ilgili görsellerine ulaşabilirsiniz.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="22723,22724,22727,22726,22725"]