Battlefield 5'den yeni bilgiler ve ekran görüntüleri sızdı

Battlefield 5'den yeni bilgiler ve ekran görüntüleri sızdı

Hemen hemen daha öncede çeşitli söylentilerde duyduğumuz bazı bilgilerin doğruluğu IceManAuz tarafından desteklendi. Daha önce farklı oyunlar içinde tahminler yürüten, hatta tahminden öteye geçen YouTuber, bu seferde Battlefield 5'in geleceği hakkında eline geçen bilgileri bizlerle paylaştı.

IceManAuz'a göre Battlefield 5'in senaryo konusu askeri bir devrimi bizlere sunacak ve ana karakterimiz kadın olacak. Senaryo çoğunlukla Kuzey Amerikada geçecek ve haliyle bu çoklu oyuncu modunu da harita seçenekleri bakımından etkileyecek. Bunun yanı sıra oyunun çoklu oyuncu modun da 5 farklı sınıf bulunacak ve bu sınıflarda kadın ve erkek askerler olacak. Ayrıca yeni Battlefield oyununda belirli haritalar değil, tüm haritaların gece günüz versiyonları bulunacak. Oynanışa etkisi bakımından ise hava şartları oyuna daha büyük bir katkı sağlayacak. Yani yeni oyunda Kar, yağmur, fırtına hatta hortum, sel ve kar fırtınası gibi çeşitli efektler bulunacak.

IceManAuz tarafından paylaşılan ve Battlefield 5'in Alpha aşamasına ait olduğu ileri sürülen ekran görüntüleri ise şu şekilde;

[gallery link="file" size="medium" ids="12920,12921,12922" orderby="rand"]