Battlefield 4'ün Tüm DLC'leri Ücretsiz Oldu

Battlefield 4'ün Tüm DLC'leri Ücretsiz Oldu

Battlefield 4'ün DLC'lerini zaman zaman tek tek oyunculara sunun Electronic Arts ve DICE'dan oyuncuları sevindirecek bomba bir haber geldi. Battlefield 1'in duyurulması ile Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline DLC'leri ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmıştı. Bu gün ise "Road to Battlefield 1" kapsamında Battlefield 4'ün Tüm DLC'leri ücretsiz oldu.

Böylece Battlefield 4 sahibi oyuncular Battlefield 4'ün 5 DLC'sine de ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Battlefield 4 oyuncularına ücretsiz olarak sunulan DLC'ler ise China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon’s Teeth ve Final Stand.

PC platformunun yanı sıra Sony’nin PlayStation 3 ile PlayStation 4 platformları ve Microsoft’un Xbox 360 ile Xbox One platformları için ücretsiz olan DLC'leri hesabınıza eklemek için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Zira yapılan açıklamaya görse paketler 18 Eylül'e kadar ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bir defa hesabınıza eklediğinizde ise DLC'ler tamenen sizin oluyor ve istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz.