Battlefield 4 - Merdiven Taktiği

Battlefield 4 - Merdiven Taktiği

Bu videoda Battlefield 4 oynarken başınıza gelebilecek senaryolardan biri olan merdiven tutan düşmana karşı yapabileceğiniz taktiklerden biri anlatılmaktadır.

[baslik]Nasıl yapılır?[/baslik]

İlk olarak yakında ölmüş ve hedef kişiye gidip dikkatini dağıtabilecek birini bulmanız gerekiyor. Eğer yaşıyor ise bekleyin gitsin, ancak videoda gördüğünüz gibi yaşamıyor ise gitmesi için canlandırın (mümkünse). Adam hedefe gittiğinde ya öldürüp yolu açacaktır yada gidip hedefin dikkatini dağıtacaktır. (hiç yoksa 1-2 mermi ile canını azaltır) Rambo gibi atlayıp yem olanın bir manası yok :) Eğer hedefi öldüremez ise dikkatini dağıtmıştır ve uygun bir zaman bekleyip hamlenizi yapın. Daha sonra ise yem olarak kullandığınız ölen arkadaşınızı tekrar kaldırın ve bölgeyi güvenli hale getirin. Battlefield 4'de takım oyunu yapmak için bu tür stratejileri oyun esnasında düşünmek çok önemlidir.

[baslik]Önemli Hatırlatma[/baslik]

Ayrıca üstte bekleyen düşmanın profesyonel olması durumunda Defibrilatör sesini yada çok küçük bir ihtimal duyup sizi bekliyor olacağını da unutmayın :)

[youtube_taktik_abone_ol]