Battlefield 1'e Yeni Güncelleme Geliyor!

Battlefield 1'e Yeni Güncelleme Geliyor!

Battlefield 1'in geleceği, son zamanlarda oldukça ilgi odağı olmuş durumda. DICE, Battlefield'in resmi sitesinden,"Battlefield 1'de Bizi Bekleyen Gelişmeler" adlı bir gönderi paylaştı ve 1.Dünya Savaşı hakkında konuştu.

Yapımcı, oyuna 4 tane sezonluk güncelleme getirmek yerine, aylık güncellemeler getireceğini onayladı. DICE, "Bu yeni tempo ile birlikte size, daha hızlı bir şekilde istediğinizden fazlasını sunacağız." şeklinde konuştu.

Battlefield 1 için sıradaki önemli güncelleme olan Bahar Güncellemesi, yeni özellik olarak "Platoons"ları ekleyecek. Platoons, arkadaşlarınızla birlikte birlik kurmanıza olanak sağlayacak.

DICE, "Mayıs Güncellemesi, Battlefield 1'i mümkün olduğunca daha kaliteli hale getirmeye yardımcı olacak. Bu güncelleme, karşılaşmalara(özellikle operasyonlarda) katılmanızı kolaylaştıracak ve oynanışla ilgili bazı sorunlarda, mücadelenin daha dengeli ve adil olmasını sağlayacak. Ayrıca geliştirici ekip, yakın zamanda yayınlamayı umduğumuz Battlefield 1 'Sunucu Kirala Programı' üstünde çalışıyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

DICE, yakında gelecek olan Battlefield 1'in üç genişletme paketi için bazı yeni "Concept Art"lar yayınladı.

[gallery size="large" link="file" ids="21770,21771,21772"]