Battlefield 1'e "Premium Arkadaşlık" Geliyor!

Battlefield 1'e "Premium Arkadaşlık" Geliyor!

EA ve DICE, "Premium Arkadaşlık"ını duyurdu. "Premium Arkadaşlık", Battlefield 1'de Premium Pass sahibi olmayanlar için yeni DLC haritalarında ücretsiz oynayabilme imkanı sunuyor. Tabi katıldığınız grubun "Premium Etkin" olması gerekiyor.

"Premium Arkadaşlık"ın test sürüşü, 30 Mart'ta gelecek olan "Battlefest"te yerini alacak.

Yapımcı Andreas Skoglund, beklentisinin ne olduğunu açıkladı: "Premium Pass'e sahip olan oyuncular, arkadaşlarını yeni DLC haritalarında oynamaya davet edebilecek. Yeni bir takım yaratırken bir şey dikkatinizi çekebilir. Eğer Battlefield 1 Premium Pass'e sahip olan bir kişi takımı kurar ise takım, "Premium Etkin" özelliğine sahip olacak. Bu özellik Premium Pass'a sahip olan ya da olmayan herkese tüm haritalarda oynayabilme imkanı sunuyor."

"Premium Arkadaşlık"ta oynarken Premium Pass sahibi değilseniz XP kazanamayacaksınız. Sadece Premium Pass'a sahip olanlarXp kazanabilecek ve bu pakete özel olan silahları kullanabilecekler.

Skoglund, DICE'nin "Premium Arkadaşlık"a sahip oyunculardan gelen geri dönüşlere dikkat kesileceğini söyledi. Skoglund'a "Premium Pass sahibi olanlar, 'Premium Arkadaşlık'a kaç kişi davet edebilir?" sorusu sorulduğunda, "Takımınızdaki oyuncular, aynı sunucuda olduğu sürece bulunduğunuz sunucunun kapasitesi kadar oyuncu davet edebiliyorsunuz." şeklinde yanıt verdi.

Henüz çıkış tarihi verilmedi; fakat Battlefield 1 için kalan 3 genişleme paketinin adları "In the Name of the Tsar", "Turning Tides" ve "Apocalypse" olacak.