Battlefield 1 Kazanmaya Hazır Mısın?

Battlefield 1 Kazanmaya Hazır Mısın?

Önümüzdeki ay piyasaya çıkacak olan Battlefield 1 ile ilgili olarak kurulan, Battlefield 1 Türkiye sayfası herkese Battlefield 1 kazanma fırsatı sunuyor. Bozuk Tuş sponsorluğunda gerçekleşecek olan çekiliş ile sizde Battlefied 1 kazanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Sosyal medya üzerinde gerçekleştireceğiniz dört işlem ile kolaylıkla çekilişe katılabilirsiniz.

Battlefield 1 Hakkında;

2002'den bu yana FPS oyuncularının vazgeçilmezleri arasında yerini alan Battlefield serisi günümüze bir çok zamana ait savaş oyunları ile geldi. Battlefield: 1942 ile 1. dünya savaşında başlayan serüven, Battlefield: 2142 ile geleceğe bile gitti. Son zamanlarda ise Battlefield 3 ve 4 ile günümüz savaşlarını evimize getiren DICE, serinin yeni oyunu ile yine 1. dünya savaşına dönüyor.

İlginizi çekebilir: Fase Graphics’den Harika Battlefield 1 Ekran Görüntüleri.

Osmanlı'nın da bulunduğu yeni oyunca bir çok yenilikte bizleri bekliyor. İlk defe bir Battlefield oyunu Türkçe alt yazının yanı sıra, Türkçe seslendirme ile çıkıyor. DICE tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan oyunun çıkış tarihi ise 21 Ekim 2016 olarak biliniyor. PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacak olan Battlefield 1'de DICE'ın Frostbite 3 oyun motoru kullanılıyor.

Çekiliş Şartları;

Battlefield 1 kazanmaya ne dersiniz? Yapman gerekenler çok basit. Çekilişe katılmak için aşağıdaki 3 maddeyi yerine getirmek ve çekilişin bitmesini beklemek.

Çekiliş şartları;

+ Bozuk Tuş ve Battlefield 1 Türkiye sayfalarını beğen.

Çekiliş 26 Eylül saat 23:59'da sona erecektir. Çekiliş sonuçları 3 gün içinde açıklanacaktır.

Not: Çekiliş random.org üzerinde geçekleşecektir, çekiliş listesi ve çekilişe ait video kaydı yayınlanacaktır.

Gönderi önizlemesi;

Çekiliş Hediyesi;

1 Kişiye Battlefield 1 + HellFighter DLC'si.