Battlefield 1'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Battlefield 1'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Geliştirici ekip DICE, bugün Battlefield 1'in merakla beklenen yeni güncellemesini yayınladı. Yeni güncellemede yeni bir harita, heyecan verici oyun mekaniği özellikleri ve savaş alanındaki performansınızı ve deneyiminizi geliştirecek bazı genel düzeltmeler ve ayarlamalar bulunuyor.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna eklenen Giant's Shadow (Giant'ın Gölgesi) isimli yeni harita 1918'deki Selle muharebesini konu alıyor. Yere çakılmış devasa bir hava gemisinin gölgesindeki savaş alanına çıkacağınız bu yeni harita, açık alanlarda ve Cateau-Wassigny demiryolu boyunca uzanan nehir kıyısında yapılan şiddetli çatışmalara sahne oluyor. Giant's Shadow'da yeni takviye sınıfı cihazı Bomba Arbaletini deneyebilecek ve zırhlı trenle savaşın kaderini değiştirebileceksiniz.

Battlefield 1

Güncellemenin bir diğer önemli içeriği ise İzleyici Modu. İzleyici Modunda oyuncular canlı bir karşılaşmaya izleyici olarak katılabilecekler. İzleyiciler, savaş alanındaki tüm oyuncuları birinci şahıs ve üçüncü şahıs kamera açısıyla takip edebilecekler, savaşı kuş bakışı izleyebilecekler ve Serbest Kamera ile harita üzerinde uçabilecekler. Daha kullanışlı bir deneyim elde edecek, oyuncular ve farklı görünüş modları (Üstten, Oyuncu Görünümü ve Serbest Kamera) arasında akıcı bir şekilde geçiş yapabileceksiniz. İzleyici Modunda tüm oyuncular hareketli üçüncü şahıs kamerası, alan derinliği ve çeşitli kamera filtreleriyle içerik oluşturabilecek.

Ayrıca yeni bir Özel Oyun seçeneği geliyor: Standart Tüfekler. Bu seçenek açıldığında tüm sınıflara kendi gruplarının standart tüfeği verilecek ve yalnızca o tüfek kullanılabilecek. Bu seçeneği diğer silah türleriyle birlikte etkinleştirilerek veya devre dışı bırakarak deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. Örneğin, İngiliz Ordusu SMLE MKIII kullanabilecek. Bu silahlarda dürbün olmayacak ve 1. Dünya Savaşı siperlerini anımsatan bir oyun deneyimine sahip olacaksınız.

Modları bir kenara bırakıp, oyun içi dengelemelere gelecek olur isek, bu güncellemede tüm pompalı tüfek türlerinin avantajları ve dezavantajları göz önüne alınarak önemli bir dengeleme yapıldı. Bazı pompalı tüfekler çeşitli durumlarda istemsiz bir şekilde güçlüydü, bunu düzeltmek için M97 Siper Silahı, Model 10-A ve Kesik Namlulu Av Tüfeği çeşitlerinin maksimum tek vuruşta öldürme menzili kısaltıldı. Pompalı tüfek ayarlamalarının yanı sıra şırınga bekleme süresi, koşu ve Kara Gemisinde doğma gibi çeşitli oyun mekaniği özelliklerinde düzenlemeler yapıldı.

Battlefield 1'in sonraki genişletme paketi "Geçit Yok" Mart 2017'de yayınlanacak. Bugün oyunculara sunulan yeni güncellemede olduğu gibi bu genişletme paketi de Premium Pass üyelerine 2 hafta erken sunulacak. Ayrıca Premium Pass sahibi olur iseniz 14 üstün Battlepack, yeni silahlar ve sunucu sıralarında daha çok öncelik ve ayrıcalık kazanacaksınız.

[battlefield1turkiye]