Battlefield 1'in Yeni DLC'si İle Birlikte Oyuna Bombalı Arbalet Ekleniyor

Battlefield 1'in Yeni DLC'si İle Birlikte Oyuna Bombalı Arbalet Ekleniyor

DICE'nin geliştirdiği EA'nin ise yayıncılığını üstlendiği, 2016'nın en iyi oyunlarından birisi olmaya aday Battlefield 1'in yeni ek paketi, yayınlanan tanıtım videosu ile birlikte duyuruldu.

Battlefield 1'in çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte oyuna çıkaracakları DLC'ler için çalışmalara başlayan geliştirici ekip DICE, yaşanan bazı performans sorunlarını çözmesi ile birlikte odağını iyice oyun içi içeriklere vermeye başladı. Giant's Shadow adı verilen bu yeni DLC, aynı ada sahip ücretsiz bir haritayı oyuna ekliyor. Bu yeni haritada Fransa topraklarına gidiyor ve tarafımızı seçerek düşmanlarla kapışıyoruz. Eğer daha önce oyunun senaryo modunun bölümlerini oynayıp bitirdiyseniz Giant's Shadow haritasını gayet yakından tanıyacaksınız çünkü bu harita oyunun tek kişilik modundaki bölümlerden birisinde kullanılıyor. DICE ise bu haritayı ve ücretsiz ek paketi şöyle tanıtıyor:

"1918’in soğuk sonbaharında Selle Muharebesi’ne katılmaya hazırlanın. Çatışmanın siperlerden açık alanlara taştığı bu muharebede, yere çakılmış devasa bir hava gemisinin gölgesinde savaşacaksınız. Hindenburg hattını yaran İngiliz kuvvetleri, önemli bir tren istasyonuna doğru ilerliyor. Açık alanlarda ve her şeyi değiştirme potansiyeline sahip zırhlı trenin bulunduğu Cateu-Wassigny demiryolu boyunca uzanan nehir kıyısında piyade ve tank çatışmaları tüm şiddetiyle devam ediyor. Giant’s Shadow, Aralık’ta yapılacak güncellemeyle Battlefield 1’e ücretsiz geliyor."

Battlefield 1

Bu yeni DLC'yi tanıtmak için yayınlanan tanıtım videosunda ise oyuna eklenecek olan Giant's Shadow haritası bizlere en ince ayrıntısına kadar tanıtılıyor. Oyuncular bu haritada rakiplerine karşı mücadele ederken, zırhlı savaş trenleri, savaş uçakları ve atlı süvariler ile karşılaşacaklar. Haritanın isminde kullanılan Giant kelimesi ise yere çakılmış olan büyük bir zeplini temsil ediyor. Ayrıca bu yeni ek paket ile birlikte oyuna Giant's Shadow haritasının yanı sıra bir adette silah ekleniyor. Görselinin forumlarda paylaşılmasının ardından oyuncuların ilgi odağı haline gelen bu silah arbalet türünde. Genel olarak ok atmak amacıyla kullanılan bu arbalet, parça tesirli ve yüksek patlama gücüne sahip iki farklı el bombası atabiliyor. Bu silahın tasarımında, 1.Dünya Savaşı'nın başlarında kullanılan Sauterelle adı verilen bomba atan bir silahtan esinlenilmiş. Yayınlanan tanıtım videosunda da silahın nasıl kullanıldığının bir kesitini görmekteyiz.

Battlefield 1'in bu yeni ek paketi 20 Aralık tarihinde bütün oyunculara ücretsiz bir şekilde sunulacak. Battlefield 1 Premium üyeleri ise ek paketin çıkış tarihinden tam 1 hafta önce, yani 13 Aralık tarihinde indirmeye başlayabilecek.

[battlefield1turkiye]