Battlefield 1'in Merakla Beklenen Şifreli Sunucuları Yakında Geliyor

Battlefield 1'in Merakla Beklenen Şifreli Sunucuları Yakında Geliyor

DICE'nin geliştiriciliğini, EA'nin ise yayıncılığını üstlenmekte olduğu Battlefield 1'in merakla beklenen şifreli sunucu özelliği yakında geliyor.

DICE'nin geliştiriciliğini üstlenmesi ile birlikte 1.Dünya Savaşı'nın en derin noktalarına bizleri götüren Battlefield 1, çıkışı ile birlikte gerek grafikleri, gerek oynanışları, gerekse benzersiz atmosferiyle yılın en başarılı yapımlarından birisi olmayı başardı. Binlerce, belkide milyonlarca oyuncu tarafından oynanan yapımın sunucuları için ise şifreleme özelliği bulunmuyor. Bu da kendi arkadaşlarınızla oynayabilmek gibi bir durum yaşanabilecekken, rastgele gelen kişilerle oynamamıza neden oluyor. Bir süredir oyuncular tarafından dile getirilen bu özellik görünen o ki yakın zamanda oyuna eklenecek.

Jakey401 kullanıcı adına sahip Twitter kullanıcısının DICE'nin yapımcılarından biri olan Ali Hassoon'a Twitter üzerinden yönelttiği "Şifreli sunucular ne zaman gelecek? Bir güncellemeyle gelmesini isterdim." sorusuna Ali Hasssoon "Üzerinde çalışıyoruz, son hale getirmemize az kaldı fakat yayınlamadan önce test etmemiz gerekiyor." cevabını verdi. Bu da oyunun sonraki güncellemelerinden birinde şifreli sunucu özelliğinin oyuna eklendiğini görebileceğimiz anlamına geliyor. Bu sayede arkadaşlarınızla birlikte kendi kurduğunuz sunuculara yabancıları almadan oynayabileceksiniz.

[battlefield1turkiye]