Battlefield 1'in İlk Ücretli DLC'sinden Bir Görsel Paylaşıldı

Battlefield 1'in İlk Ücretli DLC'sinden Bir Görsel Paylaşıldı

DICE'nin geliştiriciliğini, EA'nin ise yayıncılığını üstlendiği 1.Dünya Savaşı'nı konu edinen Battlefield 1'in ilk ücretli olarak yayınlanacak olan DLC'si They Shall Not Pass'tan bir görsel paylaşıldı.

Battlefield 1 için sunulacak olan ilk ücretli genişleme paketi niteliğini taşıyan They Shall Not Pass genişleme paketi önümüzdeki yılın Şubat-Mart ayları arasında çıkışını gerçekleştirecek. Oyuna Fransız ordusunu ekleyecek olan bu genişleme paketi ile ilgili dün akşam saatlerinde Battlefield resmi Twitter hesabı üzerinden bir görsel paylaşıldı. Paylaşılan bu yeni görselde duvarlarda Fransız bayraklarını görebiliyoruz. Ayrıca Tweet'de Fransızca olarak "Hazırlıklı olun" mesajı verilmiş.

Battlefield 1'in genişleme paketlerine sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

DICE'nin daha önce açıkladığı gibi Battlefield 1'in Premium Pass'i toplamda 4 adet genişleme paketini içerecek. Bunlardan ilki ise gördüğümüz üzere oyuna Fransız ordusunu ekleyen They Shall Not Pass olacak. İkinci genişleme paketi için resmi bir bilgi olmasa da oyuncular arasında dolaşan söylentilere göre oyuna Rus imparatorluğu eklenecek. Sizde eğer bu ücretli 4 adet DLC'lere sahip olmak istiyorsanız PlayStation Store üzerinden 148,99 TL'ye Battlefield 1 Premium Pass sahibi olabilirsiniz. Xbox Store üzerindeki fiyatı ise 199,25 TL. Eğer PC kullanıcı iseniz Origin üzerinden de 49,99 €'ya sahip olabilirsiniz.

Battlefield 1

Ayrıca Battlefield 1'in ücretsiz haritası olan Giant's Shadow (Giant'ın Gölgesi), Battlefield 1 Premium Pass sahiplerine 1 hafta erkenden sunuldu. Diğer oyunculara 20 Aralık tarihinde sunulacak olan, Giant's Shadow haritasını da içeren bu güncelleme ile birlikte oyuna Göze Göz oyun modu da eklenecek. Battlefield 1 resmi sitesi üzerinden Göze Göz modu ile ilgili de şu bilgi veriliyor: "Yalnızca pompalı tüfek kullanan Taarruz sınıfı oyuncuyla oynayabileceğiniz Göze Göz Özel Oyununda herkes piyade olacak. Can yenilenmesi ve dirilme imkanı olmayan bu modda strateji çok basit: Öl ya da öldür!" 

Eğer sizde Battlefield 1 Premium Pass sahibi olmak ve oyuna gelecek olan 4 DLC'ye sahip olmak istiyorsanız;

  • PlayStation 4 için buradan
  • Xbox One için buradan
  • PC için buradan satın alabilirsiniz.

[battlefield1turkiye]