Battlefield 1'in El Bombalı Arbaletini Tanıtan Oyun İçi Video Geldi

Battlefield 1'in El Bombalı Arbaletini Tanıtan Oyun İçi Video Geldi

DICE’nin geliştirdiği EA’nin ise yayıncılığını üstlendiği, 2016’nın en iyi oyunlarından birisi olmaya aday Battlefield 1'in yeni ek paketi ile birlikte oyuna yeni bir harita ve bir adet silah eklendi. Oyuncuların merakla beklediği bu el bombalı arbalet silahından oyun içi bir video yayınlandı.

Battlefield 1'in merakla beklenen yeni ücretsiz ek paketi Giant's Shadow bugün itibari ile Battlefield 1 Premium üyelerine özel sunuldu. Oyuncuları Fransa topraklarına götüren bu yeni ek paket oyuna senaryo modundan tanıdığımız Giant's Shadow haritasını ekliyor. Ayrıca görsellerinin paylaşılması ile birlikte oyuncuların ilgi odağı haline gelen yeni oyun içi silah el bombalı arbalette bu ek paketle birlikte oyundaki yerini alıyor. Genel olarak ok atmak amacıyla kullanılan bu arbalet, parça tesirli ve yüksek patlama gücüne sahip iki farklı el bombası atabiliyor. Bu silahın tasarımında, 1.Dünya Savaşı’nın başlarında kullanılan Sauterelle adı verilen bomba atan bir silahtan esinlenildiğini belirtmekte fayda var.

Bu el bombalı arbalet silahı ile ilgili bugüne kadar görsel dışında bir içeriğe sahip olamamıştık. Yeni ek paket Giant's Shadow'un bugün Battlefield 1 Premium üyelerine sunulması ile birlikte el bombalı arbaletin oyun içerisinde nasıl kullanıldığı ile ilgili bir video yayınlandı. Videoda ayrıca Giant's Shadow haritasını da görebiliyoruz. İyi seyirler.

Bu yeni ek paket Giant's Shadow, Premium olmayan Battlefield 1 oyuncularına 20 Aralık'ta ücretsiz olarak sunulacak.

[battlefield1turkiye]