Battlefield 1'in Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Battlefield 1'in Açık Beta Tarihi Kesinleşti

Dün yayınlanan Battlefield 1'in GamesCom oynanış videosunun hemen ardımdan Electronic Arts, Battlefield 1'in betası ile ilgili detayları ve batanın tarihini de oyun severler ile paylaştı.

Betada bizleri tek bir harita bekliyor olacak. Sinai Desert isimli haritada Osmanlı(Türk) odusu ile İngiliz ordusu savaşıyor olacak ve dün yayınlanan oynanış videosunda da gördüğümüz zırhlı tren bulunacak. Ayrıca betada Conquest modunun yanı sıra Rush moduda onanabilir olacak.

Battlefield 1'in Betası 31 Ağustos'da başlayacak, ancak betaya daha erken ulaşmanın da bir yolu var. Daha önce sık sık dile getirdiğimiz, Battlefield Insider kaydı oluşturan oyuncular Battlefield 1'in betasını 31 Ağustos'dan daha önce test etmeye başlayabilecekler. Tam olarak erken erişim ile betaya kaç Ağustos'da erişilebileceği belli değil ancak, erken erişim için 21 Ağustos'a kadar Battlefield Insider kaydının oluşturulması ve katılacağınız platfrom için kod isteği oluşturmanız gerekiyor. Bunu aşağıdaki bağlantıdan da yapabilirsiniz.

İlgili dış bağlantı: Battlefield Insider

[battlefield1turkiye]