Battlefield 1'e "They Shall Not Pass" DLC'si geliyor

Battlefield 1'e "They Shall Not Pass" DLC'si geliyor

Sonunda, Battlefield 1'e gelecek olan "They Shall Not Pass" isimli DLC'ye göz atabiliyoruz.

İçerikten bahsetmeden önce, DLC ile ilgili videoyu hemen alt kısma bırakıyorum.

"They Shall Not Pass" isimli DLC, Char 2C isimli Behemoth tankı ve St. Chamond saldırı deposu olan Soissons haritasını içerecek. Dahası, Fransız ordusu için yeni modelleri de göreceğiz. Hemen yukarıda verdiğim videoda, Westie haritada oynuyor ve DLC hakkında bir kaç ayrıntı veriyor.

Char 2C Tankı

Battlefield 1 Char 2C

Char 2C tankı, her seferinde içinde 5 oyuncu bulunabilir ve etrafındaki herhangi bir şeyden çok daha büyük görünür. Tank hakkında Westie, büyüklüğü sebebiyle bölgelerini bulmanın zor olduğunu belirtiyor, ama büyüklüğüne rağmen gayet hızlı gibi. Bu tank hakkında ilginç olan başka bir şey ise, Topçuya, Düşman bölgelerinin koordinatlarını gönderebiliyor. Gerisi patlama çatlama zaten.

Oyunda zaten olduğu gibi, yeni gelecek olan Soissons haritası da, dinamik hava koşullarını ve atmosferi en üst düzeyde yaşatacak gibi duruyor ve haritada hava koşulları, maç boyunca güneşli havadan, yağmurlu ve fırtınalı havaya değişecek. Beklediğimiz gibi, Fransız ordusu için yeni konuşmalar ve binalar ve daha fazlası gibi bir dizi yenilik var.

They Shall Not Pass Mart'ta oyuna gelecek.