Battlefield 1'e Şubat Ayında Büyük Bir Güncelleme Geliyor

Battlefield 1'e Şubat Ayında Büyük Bir Güncelleme Geliyor

DICE'nin geliştiriciliğini, EA'nin ise yayıncılığını üstlendiği 1.Dünya Savaşı temalı FPS oyunu Battlefield 1 için önümüzdeki Şubat ayında büyük bir güncelleme geliyor.

Çıkışından bu yana satış anlamında büyük başarılara imza atan yapım Battlefield 1 için geliştirici ekip desteğini çekmiyor. Son aylarda gelen güncelleme ve içeriklere tam gaz devam eden DICE, Şubat ayında büyük bir güncellemeyi oyunculara sunmaya hazırlanıyor. DICE tarafından yapılan resmi açıklamaya göre önümüzdeki güncelleme ile birlikte yeni oyun modu Kan Kaybı, Battlefield 1'deki yerini alacak. Şimdilik güncellemenin tam detaylarını paylaşmayan ekip, oyuna eklenecek bu yeni mod hakkında bazı bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. DICE tarafından yapılan açıklamaya göre bu yeni mod Kan Kaybı'nda iyileştirme paketleri bulunmayacak. Akıncı modu olarak tasarlanan bu yeni modda askerler normal modlara nazaran çok daha hızlı doğacak. Aksiyonun bir saniye azalmayacağı bu mod DICE'ye göre oyuncular tarafından en çok tercih edilecek modlardan birisi olacak.

Ayrıca yeni güncellemenin içeriği ile ilgili verilen diğer bilgilerde, oyundaki bazı sorunların düzeltileceği ile ilgili. Bunun dışında bir detay ise henüz bilinmiyor. Şubat ayında gelecek olan bu büyük güncellemenin diğer detayları açıklandığında yine sizleri Bozuk Tuş üzerinden haberdar edeceğiz.