Battlefield 1'e Rusya ve Fransa Orduları Geliyor!

Battlefield 1'e Rusya ve Fransa Orduları Geliyor!

Çıkış yaptığı günden bugüne en çok satılanlar listesinde birinci sıradan inmeyen Battlefield 1’e, yeni gelecek olan genişleme paketiyle Fransa ve Rusya İmparatorluğu orduları eklenecek.

Birinci Dünya Savaşı’nı merkezine alan Battlefield 1 daha çıkmadan oyuna ilk genişleme paketiyle birlikte Fransa ordusunun ekleneceği geliştirici ekip tarafından duyurulmuştu. Oyun çıktıktan sonra Battlefield 1 resmi sitesinden oyunun Premium Pass içeriklerine bakıldığında oyuna gelecek olan ilk genişleme paketiyle, ekibin duyurusunu yaptığı Fransa ordusu dışında, Rusya’nın da genişleme paketiyle oyuna ekleneceği görünüyor.

Dört adet dijital genişleme paketini bünyesinde bulunduran Battlefield 1 Premium Pass’in içerisinde bulunan ilk genişleme paketi Battlefield 1 Geçit Yok ile birlikte oyuna gelecek olan yenilikler sadece bunlarla sınırlı değil. Fransa ve Rusya ordularının dışında oyuna 4 yeni çoklu oyuncu haritası, yeni operasyon/operasyonlar, yeni oyun modu/modları, yeni elit sınıflar, yeni silahlar ve yeni araçlar eklenecek.

Premium Pass ile, ayrıca, henüz çıkış yapmamış olan genişleme paketlerine de iki hafta önceden erişim sağlanabilecek.

Battlefield 1 Premium Pass’te, 2017 yılının Mart ayında yayınlanacak olan Battlefield 1 Geçit Yok genişleme paketi ile birlikte üç farklı genişleme paketi daha bulunuyor. Ancak diğer genişleme paketlerinin ayrıntıları ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Bu genişleme paketleri hakkında detaylı bilgileri ilk olarak siz almak istiyorsanız Battlefield 1’in resmi internet sitesine girip EA bültenine üye olmanız gerekiyor.

(Battlefield 1 ile ilgili yaptığımız diğer haberlere göz atmak için tıklayın.)

[battlefield1turkiye]