Battlefield 1'den Yeni Bir Fragman Geldi!

Battlefield 1'den Yeni Bir Fragman Geldi!

Geride bıraktığımız günlerde DICE belirli zaman aralıklarıyla oyunda geçen bölümlere ait kısa tanıtıcı videolar yayınlamıştı. Gelibolu Çıkartması ile ilgili

video

da bunlardan biriydi. Bugün yayınlanan ideo ile bu videolara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Bugün yayınlanan kısa videoda ise oyunun hikâye modundaki görevlerinden Avanti Savoia yer alıyor. İtalya ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu arasındaki mücadeleyi konu alan bölüm Alp dağlarında geçiyor. Düşman hattını yarmak için alışılagelmişin dışında bir yöntem denemeye hazırlanan İtalyan birliği olan Arditi birliğine katılıp size söylenilenleri yapmaya çalışacağınız görevin kısa tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Unutmadan belirtmekte fayda var: Battlefield 1; 21 Ekim tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Early Enlister Deluxe Edition için ön sipariş verenler ise 18 Ekim tarihinde satın aldıkları içeriğe erişebilecekler. Ayrıca Electronic Arts, 12 Ekim tarihinde başlamak kaydıyla, oyunun çıkış tarihine kadar olan süre boyunca her gün, sürpriz konuklarla birlikte, oyunun canlı yayınını yapacağını açıklamıştı.