Battlefield 1'den 12 Haziran öncesi bir video daha

Battlefield 1'den 12 Haziran öncesi bir video daha

Battlefield 1'in ilk kez görücüye çıkmasına sayılı saatler kala DICE ve EA Games boş durmayarak oyunun 2. 15 saniyelik kısa fragmanını yayınladı. Fragmanının ortaya çıkması ile oyuncular üzerinde büyük bir etki yaratan Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 1, kısa fragmanlar ile de bu etkiyi taze tutmaya devam ediyor.

Bir önceki videoda çivili topuz ve Bergmann MG15 nA'nın mücadelesini görmüştük, yayınlanan yeni videosunun konusu ise Alman yapımı WWII M24 anti tank bombası ile Mark IV tankının mücadelesini görüyoruz. Her iki videonun da sanki devamı varmış gibi bitmesi, acaba 12 Haziran Battlefield 1 Squads etkinliğinde yeni bir fragman mı yayınlanacak sorusunu aklımıza getirmiyor değil. Ayrıca ilk sahnede Mark IV tankını imha etmek için kullanılan dinamitler ise klasik C4'ün yerini alacakmış gibi görünüyor.

DICE tarafından geliştirilen ve EA Games tarafından yayımcılığı yapılan Battlefield 1, 21 Ekim 2016'da PC platformunun yanı sıra Xbox One ve Playstation 4'içinde çıkış yapacak. Bu akşam gerçekleşecek Battlefield 1 Squads etkinliğini ise aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

İlgili konu: Battlefield Canlı yayın bağlantısını şimdiden paylaştı

[battlefield1turkiye]