Battlefield 1'de Web Tarayıcıya ihtiyaç olmayacak

Battlefield 1'de Web Tarayıcıya ihtiyaç olmayacak

Battlefield 3'den bu yana çıkan tüm Battlefield oyunlarında bir çok işlem tarayıcı üzerinden gerçekleşiyordu. Bu durum her ne kadar Battlefield 3 döneminde güzel görünce de, son yıllarda tarayıcılarda ki bir çok desteğin son bulması, özellikle battlelog'da çeşitli web plugin sorunları ile oyuncuları çileden çıkarmaya başlamıştı.

İlginizi çekebilir: Battlefield 1’in açık Beta kayıtları başladı.

Oyundan çıkıldığı halde web plugin'in kısıtlı çalışması ve oyun ile tarayıcı arasındaki bağlantının kopması, battlelog'un oyunu açık görmesi gibi çeşitli sorunlar yaşanabiliyordu. Hatta bu tür sorunları çözmek için oyuncular durduk yere bilgisayarlarına sık sık reset atmak durumunda bile kalıyordu. DICE bu durumu düzelmek ve oyuncuların memnuniyetini arttırmak adına  web tarayıcı kullanımını düzenlemeye karar vermiş.

İlginizi çekebilir: Battlefield 1’in sanatsal çalışmaları harika görünüyor.

Battlefield 1 ile birlikte karşımıza çıkacak olan yeni arabirim ile artık Web tarayıcısı olmadan sever seçip oyuna girebileceğiz. Tam olarak nasıl bir arabilirimin bizleri beklediği henüz bilinmiyor ancak bilinen şu ki Battlefield 1'de oyun içerisinden sever seçip daha kısa sürede oyuna bağlanabileceğiz. Böylece oyundan çıkmamıza da gerek kalmayacak. Hatta sıra beklerken daha önce girdiğimiz severda oynamaya devam bile edebiliriz. Sistemin ilk olarak Battlefield 1'in Betasın da denenmesi bekleniliyor. Ayrıca yeni arabirim halen gündemde olan Battlefield 4 ve Battlefield Hardline'a da uygulanabileceği konuşuluyor. Yeni gelişmeler geldikçe sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

[battlefield1turkiye]