Battlefield 1'de Eğlencenin Dozu Daha da Artacak!

Battlefield 1'de Eğlencenin Dozu Daha da Artacak!

İlk duyurulduğu andan itibaren dillerden düşmeyen ve çıkış yaptıktan sonra da en çok satılanlar listesinin birinciliğini kimseye kaptırmayan, Battlefield 1’e birtakım yeni özellikler gelecek.

Oyunculardan gelen geri bildirimlerin değerlendirilerek eğlencenin katlanarak artması için çalıştıklarını belirten Jonas Elfving, oyuna olan devasa ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti.

Battlefield 1’in resmi internet sitesinde yayınlanan yazıda yeni bir etkinlik, haritaların güncelleştirilip genişletilmesi, sunucuların ne zaman geleceği gibi konular hakkında detaylı açıklamalar yapılıyor.

Battlefield 1

Yazıda belirtilen başlıklar şöyle:

  • Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği özel sunucular çok kısa zamanda hayata geçecek. Bununla ilgili takipte kalın.
  • Oyunculardan gelen geri bildirimler göz önüne alınarak Süveyş haritasının Fetih modunda değişiklikler yapılacak. Harita yeniden düzenlenerek karşılaşmalar için daha dengeli hâle getirilecek ve haritanın boyutu daha uygun duruma sokulacak. Harita üç bayraklı düzenden beş bayraklı bir düzene geçecek. Harita içindeki kasabalarda bulunan kontrol noktalarının (şu an için A ve C) ele geçirme alanları daraltılıp karşılaşmaların daha dinamik hâle getirilmesi planlanıyor. Buna ek olarak haritada, her takımın üssüne bir adet zırhlı araç eklenecek. Böylece üstünlüğü karşı tarafa kaptıran için daha kolay hareket etme ve düşman hattına daha kolay sızma şansı tanınmış olacak.
  • Bir hafta boyunca sürecek olan bir etkinlik hazırlanıyor. Battlefest PTFO olarak adlandırılan etkinlik için 16 Kasım tarihinin beklenmesi işaret ediliyor. Bu etkinlikte giriş yapma ödülleri, canlı yayınlar, özel revizyonlar ve topluluk görevleri gibi birçok aktivite olacak. Ayrıca oyunun ilk resmi özel oyunu da bu etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek. Savaş Sisi adı verilen ilk resmi özel oyun takım ölüm karşılaşması olacak. Oyuncuların görüş alanının oldukça kısıtlı olacağı bu oyunda mini harita ve asker isim etiketleri de olmayacak.
  • Oyuna Kasım ayında birçok yeniliğin ekleneceği büyük bir güncelleme geliyor. Bu güncellemeyle Sunucu Kirala Programı, yeni bir oyun, eşleştirme düzeltmeleri ve sunucu dengelemesi gibi eklemeler yapılacak.
  • Battlefield 1’e ayrıca, Giant’s Shadow isimli yeni bir harita eklenecek. Bu harita Aralık ayında gelecek olan ücretsiz güncelleme ile birlikte aktif olacak. Bununla ilgili detaylı bilgiler ilerleyen zamanlarda oyunun resmi internet sitesine eklenecek. Yeni bilgiler gelmeye devam ettikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz, takipte kalın.

(Battlefield 1 ile ilgili yaptığımız diğer haberlere göz atmak için tıklayın.)

[battlefield1turkiye]