Battlefield 1'de Battlepack Nasıl Kazanılır?

Battlefield 1'de Battlepack Nasıl Kazanılır?

Battlefield serilerinde vazgeçilmez hale gelen Battlepack sistemi Battlefield 1'de de oyuncuları yalnız bırakmıyor. Peki nedir bu Battlepack? Nasıl elde edilir? gibi bütün soruların cevabı rehberimizin devamında.

Battlepack Nedir?

Battlepack'ler, Battlefield 1'deki deneyiminizde, özelleştirmelerinizde geliştirmelerinizde sizlere yardımcı olacak öğeleri içeren kutulardır. Her Battlepack'te bir adet silah kaplaması bulunur. Bazı paketlerde ise yakın muharebe silahlarının puzzle parçası veya deneyim kazanmanızı sağlayacak XP takviyesi bulunabilir. Savaş alanında sizleri diğer askerlerden ayırmanızı sağlayacak bütün öğeleri edinmenin en kolay yolu Battlepack'lerdir. Ayrıca Battlepack'lerin içerisinden çıkan öğeler ara ara değiştiriliyor. Bu sisteme ise Revizyon deniyor. Ona ise rehberin devamında değineceğiz.

Battlefield 1 Battlepack

Battlepack Nasıl Kazanılır?

Battlepack kazanmak için yapmanız gereken en kolay yol, girdiğiniz savaşı sonuna kadar tamamlamak. Maç bittiğinde bir adet Battlepack sahibi olacaksınız. Sahip olduğunuz Battlepack'i ise menüden açabilirsiniz. Ayrıca Battlepack kazanmak için bir yol daha mevcut. Bunu da oyunda bulunan Hurda sistemi ile birlikte açıklayalım. Hurda sistemi sayesinde oyun bitiminde kazandığınız Battlepack'ten çıkan istemediğiniz bir silah kaplaması veya bonus öğeleri, oyun içi para birimi olarak kullanılan Hurda'ya dönüştürebiliyorsunuz. Daha sonra biriktirdiğiniz Hurda'larla yeni Battlepack'ler edinebilirsiniz.

Battlepack Türleri Nelerdir?

Önceki Battlefield serilerinde Battlepack'lerin birbirinden farklı düzeyleri bulunmuyordu. Battlefield 1 ile birlikte Battlepack'ler iki ayrı sınıfa ayrıldı. Bunlar: Gelişmiş ve Üstün Battlepack. Bu türlerden bir Battlepack açtığınızda nadir bir silah kaplaması kazanacağınız kesindir. Gelişmiş ve Üstün Battlepack'leri maç tamamlayarak kazanmanız ise mümkün değil. Sadece oyun içi para birimi olan Hurda ile satın alabilirsiniz. Peki bu paketlerin, maç sonunda verilen Battlepack'ten ne farkı var? Gelişmiş ve Üstün Battlepack'lerden üç farklı nadirlik seviyesine sahip silah kaplaması kazanabiliyorsunuz. Bunlar: Özel, Seçkin ve Efsanevi. Ayrıca silah kaplamasının yanı sıra bir yakın muharebe silahının nadir puzzle parçasına da sahip olabilir, bütün parçaları topladığınızda o yakın muharebe silahını edinebilirsiniz.

Battlefield 1 Battlepack

Revizyon Sistemi Nedir?

Battlefield 1 geliştiricileri, Battlepack'lerin içeriğini düzenli bir şekilde dönüşümlü olarak değiştiriyor. Buna oyun içerisinde "revizyon" denilmekte. Bu revizyon sistemi sayesinde oyun içi para birimi olan Hurda ile Battlepack almadan önce o Battlepack içerisindeki öğe havuzunu inceleyebilecek ve hangi öğelerin çıkabileceğini öğrenebileceksiniz. Hurda ile Battlepack almadan önce ihtiyacınız olan bir öğenin o anki revizyonda bulunup bulunmadığına bakmanızda fayda var.

[battlefield1turkiye]