Batman: The Telltale Series'in İlk Bölümü Ücretsiz Oldu!

Batman: The Telltale Series'in İlk Bölümü Ücretsiz Oldu!

Telltale Games, Warner Bros Interactive Entertainment ve DC Entertainment işbirliğiyle hayata geçirilen Batman – The Telltale Series oyun dizisinin ilk bölümü Steam üzerinde ücretsiz oldu.

Bruce Wayne’nin Batman olma yolundaki ilerleyişini anlatan ve Gotham’ın çürümüşlüğünü gözler önüne seren oyun dizisi beş bölümden oluşacak, ancak şu ana kadar henüz üç bölümü yayınlanmış durumda. The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi yapımlarıyla adından söz ettiren bir ekibin arkasında olduğu projenin ilk bölümü Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuluyor. Bu kampanyadan faydalanmak için tek yapmanız gereken oyunu bilgisayarınıza kurmak. Kampanya sona erdikten sonra oyunun kütüphanenizde kalıp kalmayacağı konusunda ise bir açıklama yapılmış değil. Steam üzerinde açılan başlıkların altında yapılan yorumlarda çoğu kullanıcı oyunun, silinene kadar kütüphanenizde duracağı görüşünde.

Oyun dizisinin ilk bölümünün ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacağı kampanya 7 Kasım tarihine kadar geçerli. Oyun dizisinin tamamını satın almak istiyorsanız, 1 Kasım tarihine kadar geçerli olan yüzde 15’lik bir indirim ile beraber, 33,15 liraya oyunu satın alabilirsiniz. 1 Kasım’dan itibaren oyun standart fiyatı olan 39 liradan satılmaya devam edecek.