Batman: Arkham Knight tekrar PC için satışa çıkıyor

Batman: Arkham Knight tekrar PC için satışa çıkıyor

Sorunlar nedeni ile PC satışları geri çekilen Batman: Arkham Knight düzeltildi ve PC için tekrar satışa sunulmaya hazırlanılıyor.

Interactive Entertainment ve Warner Bros'un yayımcılığını Rocksteady Studios'un ise geliştiriciliğini yaptığı Batman: Arkham Knight daha önce piyasaya çıkış yapmıştı. Ancak oyunda yaşanan sorunlar nedeni ile haziranda çıkış yapan oyun satıştan çekilmişti. Özellikle PC'de büyük sorunların çıkmasından dolayı Batman: Arkham Knight oyuncular için tam bir eziyete dönüşmüştü. Bu sebepten dolayıda bir çok ön sipariş oyuncusu oyunu iade etmek istemiş ve etmişti. Tüm bu sorunlardan dolayıda oyunun bilgisayar sürümü satışının yapıldığı mağazalardan kaldırılmıştı.

Yaşanan tüm bu sorunların ardında oyuna bir çok güncelleme gelmiş, sorunların bir çoğu düzeltilmişti. Halen daha güncellemeler ile oyundaki sorunların düzeltilmeye devam ediliyor ve geliştiriciler bu süreçte oyunun tekrar satışa çıkacağını açıkladı. Oyunu tekrar satışa sunulması ile birlikte ise Arkham Asylum ve Tumbler skinlerinin bulunduğu paketler indirilebilir olacak. Şimdilik oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı ile ilgili net bir tarih ortada yok, ancak sorunların henüz çözülmediğinin ve sadece daha aza indirildiği gerçeğinin karşısında satışların ne kadar verimli olacağı da merak konusu, yani yine anı ekibe güvenip oyun nasıl satın alabileceğiz?