Batman: Arkham Knight PC için çıkış tarihi açıklandı

Batman: Arkham Knight PC için çıkış tarihi açıklandı

PC sürümü optimizasyon özürlüsü olarak çıkan Batman: Arkham Knight sorunlar düzelene kadar piyasadan çekilmişti, oyun piyasaya tekrar çıkış tarihi açıklandı.

Özette de belirttiğimiz gibi bu yıl Batman: Arkham Knight PC için beraberinde sorunlar ile geldi. Bu sorunlardan dolayıda oyunun satışı durdururdu ve önemli bir miktarda oyuncu ön sipariş ile aldığı oyununu iade etti. Batman: Arkham Knight'da yaşanan sorunlar ile ilgili olarak çalışmalar yapan Rocksteady yeni çıkış tarihini açıkladı.

Oyunun yeniden çıkışı 28 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Oyunun çıkışı ile birlikte daha önce oyunu alan ve oynamakta olan Steam kullanıcıları içinde güncelleme yayınlanacak. Gelecek olan bu güncelleme ile birlikte oyunu Steam üzerinden oynayan kullanıcılara daha önce konsollar için gelen tüm yeni içeriklerde eklenecek.

Bir oyun firması yaşanan sorunlardan sonra özür niteliğinde oyuncularına hediyeler verir, ancak şimdilik ortada böyle bir hediye haberi yok. Rocksteady ve Warner Bros'da bu konuda bir açıklama yapmadı.