Batman: Arkham Knight'daki bazı hatalar düzeltilmeyecek!

Batman: Arkham Knight'daki bazı hatalar düzeltilmeyecek!

Düşene bir tekmede biz atmak istemezdik ancak Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü Warner Bros'un elinde payladı. Geri ödeme başladı ve hatalar düzeltilemiyor.

Daha önce PC için bir çok sorun ve hata ile çıkış yapan Batman: Arkham Knight'ın hatalardan dolayı satışı durdurulmuştu. Oyunun satışının durması ile birlikte Warner Bros. oyunu iade etmek isteyenlerin iadelerini kabul etmişti ve bir çok oyuncu parasını geri almıştı. Oyunda yaşanan sorunları düzeltmek isteyen Rocksteady uzunca bir süre oyun üzerinde çalışmalar yaparak PC sürümünü için yamalar yapmıştı. Bu konuda daha önce yazdığımız haberler eskiden yeiye doğru şu şekilde;

- 24 Haziran 2015

Batman: Arkham Knight’ın teknik sorunlarını çözmeye çalışıyor.

- 25 Haziran 2015

Batman: Arkham Knight’ın PC sürümünün satışı durduruldu!

- 28 Haziran 2015

Batman: Arkham Knight’ın PC sürümüne ilk yama geldi!

- 24 Eylül 2015

Batman: Arkham Knight tekrar PC için satışa çıkıyor.

-25 Ekim 2015

Batman: Arkham Knight PC için çıkış tarihi açıklandı.

Hataların büyük bir bölümünün düzeltildiğini belirterek oyunu geçtiğimiz 28 Ekim tarihinde PC için tekrar çıkaran Rocksteady ve Warner Bros. tekrar hüsrana uğradı. Rocksteady'nin yaptığı yamalar tam anlamı ile işini başarı olmadığı için Warner Bros. oyun için geri ödemeleri tekrar kabul etmeye başladı.

2015'in sonuna kadar oyunu kaç saat oynadığını fark etmeksizin geri ödeme alabileceksiniz. bu surum sadece Batman: Arkham Knight ile sınırlı değil, ayrıca Season Pass içinde geri ödeme yapılacak.

Ayrıca çok önemli bir diğer açıklama ise oyunu her şeye rağmen oynamaya devam edeceklere ve yeni yamalar ile sorunların çözüleceğini düşünenlere geldi. Warner Bros. oyunda düzeltilmesinin imkansız olduğu hataların ve bugların olduğunu belirtti. Warner Bros. önümüzdeki günlerde oyunda hangi hataların düzeltilebileceğini, hangi hataların ise düzeltilemeyeceğini bizlere açıklayacak.