Aynı Bilgisayarda İki Kişi Oynanabilecek 5 Bilgisayar Oyunu

Aynı Bilgisayarda İki Kişi Oynanabilecek 5 Bilgisayar Oyunu

Elinizde bir bilgisayar var ve 2 kişi misiniz? Hiç dert etmeyin Aynı bilgisayarda oynayabilmeniz için farklı oyunları sizler için listeledik. Bu oyunları oynarken bir yandan eğlenirken diğer yandan oyun keyfini 2 katına çıkaracaksınız.

1 - Brothers: Tale of TwoSons

İki kardeşin hikâyesini ve maceralarını anlatan bu oyunda, FPS yapımı bu oyun diğer görmediğiniz oyunlardan çok farklı film misali diyebiliriz. İki kardeşten ufak olanı oyunda pek kale alınmaz, abisi daha çok ön plandadır. Biz fazla Spoiler vermeden keyifli oyunlar.

2 - Fifa serisi


Fifa 97’den sonra kendini geliştirip grafik konusunda gerçek ile bire bir gibi piyasaya sürülen bu oyunda çift oyuncu olarak oynayabileceğiniz en iyi FİFA serilerinden bir tanesidir.

3 - Pes serisi

Grafik altyapısı olan Fox Engine isimli yazılım pes 2016 da kendini fazlasıyla kanıtladı, oyunu sürekli güncelleyen ve kasmayan eklentileriyle her oynayışta tazeliğini korumaktadır.

4 - Manager oyunları

Manager oyunlarına fark atan serilerden bağımsız gibi gözükse de, oyun içerisindeki temadan tutun tıklamalar, gol atışları, koşması göz büyülemeye devam ediyor. Oyunda sanki akıllı bir zekâ yapısı varmış gibi düzenlenmiş, topun gidiş yönü koşma yönü ve pas verme olayları aklınızı okur gibi gerçekleştirilmekte, grafik yapısını anlatmaya gerek yok harikulade kesinlikle arkadaşlarınızla oynayacağınız oyunlar bir tanesi tavsiyemizdir.

5 - Need forSpeed: Rivals

İlk seriyi hatırlıyorsunuz diye umuyorum, ilk internet kafelerde tanışmıştık bu oyunla. Oyuna ilk başladığınızda önünüze iki seçenek sunmaktadır düşman mısın dost mu diye, dost olarak seçtiğiniz zaman sokak yarışçılarının peşine düşüyorsunuz, düşman olarak seçtiğinizde polisten kaçıyorsunuz.

Aslına bakarsanız daha çok oyun sıralayabiliriz ama bu oyunları oynarken daha çok keyif alacağınızdan eminiz.