Atari, Kendi Kripto Parası Atari Token Modeli için Tarih Açıkladı

Atari, Kendi Kripto Parası Atari Token Modeli için Tarih Açıkladı

Kripto para birimleri ünlü olduğundan beri, bu alanda birçok yeni yatırımın yapıldığını gördük. Futbol takımlarından tutun da birçok firma kendi kripto parasını sundu. Şimdi ise benzer bir adım Atari tarafından geliyor. Atari Token isimli yeni bir sanal para biriminin piyasaya sürülecek açıklandı.

Yatırımcılar için ek fırsatların da sunulacağı söylenen yeni kripto paranın, ne zaman ve hangi platform üzerinden sunulacağı konusunda da bilgiler paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Ertelendi – Hangi Platformda?

Atari Token Kendi Piyasasını Oluşturacak

Paylaşılan verilere göre Atari Token doğrudan bitcoin.com üzerinden satışa sunulacak ve her bir token değeri 25 cent civarında olacak. Tabii ki bu değer artıp azalabilme potansiyeline sahip. Diğer kripto para birimlerinden pay biçmek lazım.

29 Ekim tarihinde sunulacak olan yeni kripto paranın yatırımcılar için de bir sınırı olacak. Yatırımcılar için 1 milyon dolar değerinde bir sınır sunulacak ve bu sınır, ek yatırım hakkıyla da aşılamayacak.

Atari Token

Böylece dengenin kurulması sağlanacak. Atari gibi bir firmanın da kripto para piyasasına girdiğini görmüş olduk. Atari Token ne kadar ilgi toplayacak bilemiyoruz ama bu kadar köklü bir firmanın, oyun dışında böyle bir sektörde yer alması da ilgiyle karşılandı.

29 Ekim tarihinden sonra satışların başlamasıyla ilgi net olarak görülecek ama şu an bile bir talep olduğunu, bir ilgi artışı olduğunu anlayabiliyoruz. Atari'nin bu alanda daha farklı yatırımlarının olup olmayacağı ise hala netleşmedi.