Assassin's Creed Origins Türkçe Yama

Assassin's Creed Origins Türkçe Yama

Assassin's Creed Origins Türkçe yama üzerinde Animus Proje uzun süredir çalışıyordu. Ekibin hummalı çalışmasından sonra

Assassin's Creed Origins

yüzde yüz Türkçeye çevrilmiş bulunuyor.

Assassin's Creed Origins Türkçe, oyunun orijinal kopyalarında başarıyla çalışıyor. Fakat bu yamayı kullanabilmek için Animus Projesi’ne Patreon benzeri sistemler üzerinden bağış yapmanız isteniyor. Bunun için sayfada yer alan açıklamada, yamaya erken erişim için sitelerine aylık 3 dolar ve üzeri ya da tek sefere mahsus 5 dolar seçeneklerinden birisiyle üye olarak sağ üstteki hesabım menüsünden tam sürüm yamanın indirilebileceği açıklandı.

Assassin's Creed Origins Türkçe Çeviri Ekibi

Assassin's Creed Origins Türkçeilk zamanlar ücretli olarak indirilebiliyordu. Fakat bir süre sonra ücretsiz olarak kullanıma açıldı. Kalabalık bir ekip tarafından yoğun bir çalışma süreci yürütülen Türkçe yamanın yorumlarına bakıldığında oldukça başarılı oldukları gözlemleniyor. Test ekibinin başında Ümit Dinçer yer alırken çevirmenler arasında Erkam Ali Dönmez, Berkay Şahinoğlu, Salih Günay, Irmak Kavasoğlu, Yankı Doğan, HK-47, Onur Saatçioğlu, Sarkis Kısaohanyan yer alıyor.

Assassin's Creed Origins Türkçe Yama İndirme

Assassin's Creed Origins Türkçe, DLC’ler hariç bütün metinleri Türkçe yapıyor. Oyuna başlamadan önce ayarlardan altyazıları açmanız gerekiyor. Yamayı proje ekibinin kendi sayfasından indirebiliyorsunuz. Daha sonra oyun zevkini daha yakından deneyimleyebilir, replikleri, mesajları, diyalogları ve diğer bütün detayları Türkçe görebiliyorsunuz.