Assassin's Creed III Ücretsiz Oldu!

Assassin's Creed III Ücretsiz Oldu!

Ubisoft bildiğiniz üzere 30.yılına özel olarak her ay oyunculara bir adet ücretsiz oyun veriyor. Artık bu sürecin sonuna geldik ve Ubisoft, Aralık ayında oyunculara ücretsiz olarak Assassin's Creed III'ü sundu.

Geçtiğimiz aylarda 30.yılına özel birçok farklı yapımı oyunculara sunan Ubisoft, Aralık ayında oyunculara sunacağı oyunu da gün yüzüne çıkarmıştı. Resmi Twitter hesabı ve resmi siteleri üzerinden yapılan açıklama ile birlikte Aralık ayında oyunculara ücretsiz olarak verilecek oyunun Assassin’s Creed III olduğu açıklanmıştı. Söz verildiği gibi 7 Aralık tarihinde yani bugün Assassin's Creed III ücretsiz oldu. 2012 yılında çıkışını gerçekleştiren Assassin’s Creed III, oyuncuları Amerika’nın hüküm sürdüğü dönemlere götürmüştü. Önceki oyunlara nazaran farklı oynanışı, farklı atmosferi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım satışlarda da çıkış yaptığı dönem önemli başarılara imza atmıştı.

Peki Assassin's Creed III'ü ücretsiz olarak nasıl indirebiliriz?

Öncelikle bilgisayarınızda uPlay uygulamasının kurulu olması gerekiyor. Daha sonra ise tek yapmanız gereken bir adet uPlay üyeliği almak. Ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra Ubi30 kısmından Assassin's Creed III'ün ücretsiz olduğunu göreceksiniz. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra indirip oynadığınız takdirde oyun tamamı ile size ait olacak fakat oyunu sadece kütüphanenize ekleyip bırakırsanız Aralık ayı bittiğinde oyun kütüphanenizden silinecek.

Assassin's Creed III'ün tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilir, fragmanın hemen aşağısından ise oyunun minimum sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler!

[baslik]Assassin's Creed III Tanıtım Videosu[/baslik]

[baslik]Assassin's Creed III

Minimum Sistem Gereksinimleri[/baslik]

İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
İşlemci: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 veya 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ veya daha iyisi
Ekran Kartı: Shader Model 4.0 destekli DirectX 9.0c uyumlu 512 MB'lık veya daha iyisi
Bellek: 2 GB (4 GB tavsiye edilir.)
Boş disk alanı: 17 GB
Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı
Multiplayer: 256 kbps veya daha hızlı geniş bant bağlantısı