Amazon Game Studios, Üç Yeni PC Oyununu Tanıttı!

Amazon Game Studios, Üç Yeni PC Oyununu Tanıttı!

Amazon Game Studios, geçtiğimiz hafta yapılan TwicthCon etkinliğinde üç yeni bilgisayar oyunu tanıttı. Bildiğiniz üzere firma birkaç yıldır yeni oyun üretmiyordu, ancak şimdilerde duyuruları haber başlıklarından düşmüyor.

Firmanın tanıttığı üç oyun: Breakaway, Crucible ve New World.

İlk oyun olan Breakway; 4v4’lük takım oyununa dayanan bir oyun. Yapımcılar oyunu, yayıncılık anlayışına uygun tasarlamışlar ve de Twitch’e tamamen entegre etmişler. Oyun, tamamıyla MOBA oyun tarzını yansıtan, yalnız yaratıklara karşı savaşmadığınız, aynı zamanda, size destek olması için, oyun içerisinde “Buildabes” olarak geçen yapıları arenaya davet edebildiğiniz bir oyun.

*Oyunla ilgilenenler ve denemek isteyenler için bir dipnot: Double Helix firması oyunun alfa sürümüne erişimi açtı.

Oyuna ait görsellere ve videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[gallery link="file" ids="15604,15602,15603"]

İkinci oyun olan Crucible, 6v6’lık takım oyununa dayalı, MOBA tarzı unsurlar içeren, TPS (third person shooter) tarzı bir oyun. Crucible, içinden tek bir adamın zafere ulaşabileceği, uzaylı bir gezegende geçen hayatta kalma oyunudur. Karakterinizi farklı yeteneklerle geliştirebilme sistemini içeriyor.

Oyun, Twitch entegrasyon sistemi bakımından Breakaway ile büyük benzerlikler taşıyor. Crucible, oyun içerisinde etkinlik yaparak oyuna yön verebilen ve yayın yapma hakkına sahip bir on üçüncü oyuncuya sahip. Sadece oyuncular değil, izleyiciler de oyunda gerçekleşen bu yayınlarda oyun içerisine müdahale edebiliyor.

Oyuna ait videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Son oyun olan New World; 17. Yüzyılın sömürge Amerika’sında geçen açık sonlu MMO tarzı bir oyun. Bu oyunda; doğaüstü sandığınız, korktuğunuz, inanmak istemediğiniz her şey gerçek: Orman ruhları, gölgelerde saklanan karanlık güçler… Köyler, çiftlikler, kaleler ve şehirler kurabileceksiniz. Amazon Game Studios, sizlere açık dünya bir oyun sunarak kendi kaderinizi çizme şansı tanıyor. Kâşif olup araştırmak, asker olup insanları korumak… Oyun içinde ne yapacağınız tamamıyla sizin elinizde.

Oyuna ait videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu oyunlar PC için geliştirilmesine rağmen, henüz çıkış tarihleri belli değil.