Akuma, Street Fighter V'e Geliyor!

Akuma, Street Fighter V'e Geliyor!

Street Fighter dünyasına ilk olarak Super Street Fighter II Turbo’da, özel kodla bulunan gizli bir karakter olarak, girmiş olan Akuma, Street Fighter V’e geliyor.

Gouken’in kardeşi, Ryu ve Ken’in ustası olan Akuma, kelime anlamı olarak iblis, şeytan demek. Kızıl saçları ve kızıl eldivenleri ile tanıtılan Akuma’nın, dövüşleri kazandığında sırtında cennet anlamına gelen bir Kanji beliriyor. Ancak yeni sızan videoda gözüken Kanji, oyunun fanlarının aktardığına göre, Tanrı anlamına geliyormuş. Bu da bize Akuma’nın Street Fighter V’te nasıl bir rol oynayacağını biraz da olsa anlatıyor.

Seattle’da gerçekleşen Red Bull Battlegrounds etkinliğinde duyurulan Akuma’nın bir videosu yayınlandı. Yağmurlu bir atmosferde açılış yapan videoda Akuma’nın infaz hareketi olan Shun Goku Satsu’yu yaptığı gözüküyor. Hamlenin ardından ekranda bir Kanji beliriyor. Tanrı anlamına gelen yeni Kanjinin belirmesiyle birlikte karakterin nasıl bir şey olacağı konusunda oldukça spekülasyon oluşmuş durumda. Kimileri Shin Akuma’ya dönüşerek daha güçlü bir hâl alacağını düşünüyor.

3-4 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan Playstation Experience etkinliğinde oynanabileceği açıklanan karakterin, oyuna ekleneceği tarih ise henüz kesinleşmiş değil.

{{unknown}}