AION Free-to-Play Steam'de yerini aldı!

AION Free-to-Play Steam'de yerini aldı!

Steam üzerinden indirip oynayabileceğiniz Free-to-Play oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Artık AION Free-to-Play oyunu da Steam'den indirip oynayabilirsiniz.

Valve'nin dijital satıp platformu olan Steam de her ne kadar ücretli oyunlar çoğunlukta solsa da bir çok oynaması ücretsiz oyunda mevcut. Her geçen gün bu oyunlara bir yenisi ekleniyor. Eklenenlerin bir kısmı yeni oyunlar olsa da bir çok oturmuş oyunda Steam mağazasına katılarak daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Bu oyunlardan bir tanesi de Gameforge'un MMO oyunu AION Free-to-Play.

Oyunun Steam'e eklenmesi ile birlikte Gameforge, Avrupalı kullanıcıların hesaplarını ücretsiz bir şekilde Steam kütüphanesine aktarmalarına imkan tanıyor. Ayrıca oyunun Steam'e eklenmesi ile ilgili olarak ise Gameforge’un AION Free-to-Play’den sorumlu Ürün Müdürü Nicolas Stumpf şunları söylüyor "Bu adımla AION’a daha fazla oyuncunun giriş yapabilmesini sağlayabileceğiz. Bu, AION’un yüksek oyuncu sayısını aynı seviyede tutmak ve oyuncuların heyecanlı Atreya dünyasındaki maceralarının sürekli olarak keyifli geçmesini sağlamak için uyguladığımız stratejinin bir parçasıdır."

Ayrıca yeni oyunculara Asmodiyer ırkını seçmeleri durumunda ırkın teşviki için, sadece ilk karakter için sekizinci basamakta ücretsiz bir altın paket veriliyor. Gameforge Live üzerinde oyunu oynayan oyuncular ise hiç bir değişiklik olmaksızın resmi site üzerinden oyunu oynamaya devam edebilirler.

[linkbox tur="steam" link="http://store.steampowered.com/app/261430/" gelistirici="NCSOFT" boyut="30 GB" fiyat="Free to Play"]AION Free-to-Play[/linkbox]