Açık Dünya Yarış Oyunu The Crew Ücretsiz Oldu!

Açık Dünya Yarış Oyunu The Crew Ücretsiz Oldu!

Bedava oyun severlerin dört gözle beklediği dördüncü ücretsiz Ubisoft oyunu, The Crew dağıtılmaya başlandı. Ubisoft'un bu yıl sonuna kadar her ay bir oyunu ücretsiz olarak oyuncular ile paylaşacağını E3 2016'dan bu yana biliyorduk. Daha önce birkaç sıradan oyunu ücretsiz olarak dağıtan Ubisoft, bu seferki açık dünya yarış oyunu The Crew ile oyuncuları oldukça sevindirdi.

Eylül ayının ücretsiz oyunu olarak karşımıza çıkan The Crew, açık dünya oynanışın yanı sıra oyunculara çevrim için yarış deneyimi de sunuyor. Oyunun sistem gereksinimleri ise oldukça uygun. The Crew'u oynayabilmemiz için en az Windows 7 SP1 işletim sistemi kullanıyor olmamamız, Intel Core2 Quad Q9300 @2.5 GHz ya da AMD Athlon II X4 620 @2.6 GHz işlemcilerden birine ve ya daha iyisine sahip olmamız, Nvidia GeForce GTX 260 ya da AMD Radeon HD 4870 ekran kartlarından birine ve ya daha iyisine sahip olmamız, 4 GB belleğimizin olması ve 20 GB boş disk alanımızın olması gerekiyor.

İlgili dış bağlantı: Ubi Club | ubi30

Oyunu Uplay hesabımıza eklememiz için ise yapmamız gereken oldukça basit. Diğer oyunlarda da olduğu gibi yukarıdaki bağlantı ile Ubi Clup sayfasına gitmemiz ve ilk olarak "GET YOUR FREE GAME ON PC NOW" butonuna, daha sonra ise yasal uyarıyı onaylayıp "GET THE GAME NOW" butonuna tıklamanız gerekiyor. Daha sonra Uplay hesabınıza giriş yapmanız istenecek, Giriş yaptıktan sonra oyun hesabınıza eklenecek.