9. Yıl Dönemi Şerefine The Witcher Oyunları İndirimde

9. Yıl Dönemi Şerefine The Witcher Oyunları İndirimde

Andrzej Sapkowski'nin fantastik serisini konu olarak edinerek CD Projekt'in oyun dünyasına sunmuş olduğu The Witcher serisinin 9.yılı kutlanıyor.

CD Projekt ekibi bundan tam 9 yıl önce 26 Ekim 2007'de The Witcher serisinin ilk oyununu sunmuştu. Bugün itibari ile tam 9.yılını bitirmiş olan ekip, bunun şerefine sosyal medya hesapları üzerinden The Witcher serisinde indirim yaptıklarını duyurdu.

Orta Çağ'ın benzersiz yaşamında, fantastik öğelerle dolu ortamlarda canavarlar avlayarak hayatta kalmaya çalışan Geralt'ın yaşadığı birbirinden farklı maceralara 9 yıldır eşlik etmekteyiz. CD Projekt ekibi, tarihler 26 Ekim 2007'i gösterirken ilk oyununu oyunculara sunmuş ve Witcher serisinin temelleri atılmıştı. Daha sonra 17 Mayıs 2011 tarihinde ikinci oyun olan The Witcher 2 Assassins of Kings'i ve şuanda içerisinde bulunduğumuz yılda da The Witcher 3 Wild Hunt'ı çıkaran ekip, bu yıllarda bulunan bütün ödülleri de silip süpürmüştü.

İndirimlerden biraz söz edecek olursak, geliştirici ekibin son yapımı The Witcher 3, %33'lük bir indirimle birlikte 40,19 TL fiyat etiketiyle yerini almış durumda. Eğer Witcher 3'ü denemediyseniz bu indirimi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bu arada Witcher 3 için yayınlanan DLC'ler de aynı şekilde indirime girmiş durumda. Serinin bir önceki oyunu olan The Witcher 2: Assassins of Kings ise tam %85'lik bir indirimle sadece 4,65 TL fiyatla satılıyor. Witcher serisinde CD Projekt'in dönüm noktası diyebileceğimiz bu yapımı da bu fiyat etiketinde kaçırmamanızı öneriyoruz.

24 Ekim'e kadar sürecek olan yıl dönümü indirimlerinin tamamı ise şu şekilde;

  • The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition - 59,99 TL
  • The Witcher Trilogy - 42,78 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt - 40,19 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone - 16,99 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine - 33,99 TL 
  • The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 4,65 TL
  • The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 2,70 TL
  • The Witcher Adventure Game - 4,50 TL

İndirimlerden ister Steam üzerinden, isterseniz GOG üzerinden faydalanabilirsiniz.