7 Adet Ubisoft Oyunu Tekrar Ücretsiz Oldu!

7 Adet Ubisoft Oyunu Tekrar Ücretsiz Oldu!

Bildiğiniz üzere bu sene 30.yıldönümünü kutlayan Ubisoft, yapmış olduğu kampanya kapsamında oyunculara 7 ay boyunca her ay bir adet ücretsiz oyun sunmuştu. Bu süreçte oyunlardan bazılarını veya hiçbirini ücretsiz olarak alamayan oyuncular için Ubisoft son bir fırsat daha yapıyor.

E3 2016 etkinliğinde düzenlenen Ubisoft konferansında, şirketin 30.yıldönümü nedeniyle 7 ay boyunca ücretsiz oyun dağıtılacağı açıklanmıştı. İlk olarak Prince of Persia verilmiş daha sonra ise Splinter Cell ücretsiz olarak oyunculara sunulmuştu. Daha sonra sırasıyla Rayman: Origins, The Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry: Blood Dragon ve Assassin's Creed: III'ü ücretsiz hale getiren Ubisoft, oyunculara harika bir fırsat sunmuştu ancak yaşanan bazı teknik aksaklıklardan dolayı oyuncular bazı aylarda kampanyadan yararlanamamıştı. Ubisoft bugün ise Ubi30 adını verdiği kampanya sürecini kaçıran oyuncular için ufak bir sürpriz yaparak 7 ay boyunca verdiği 7 oyunu toplu halde ücretsiz yapacağını açıkladı.

Bugünden itibaren başlayan bu yeni kampanya 18 Aralık 2016'ya kadar geçerli olacak. Ubisoft'un 7 oyunluk ücretsiz paketini hemen buradan alabilirsiniz.