4 Adet Assassin’s Creed Oyununu 1 Dolara Sahip Olmak İster Misiniz?

4 Adet Assassin’s Creed Oyununu 1 Dolara Sahip Olmak İster Misiniz?

Gerçekleştirdiği satışları hayır kurumlarına bağış yaparak değerlendiren ve oyunculara sattığı paketleri oldukça uygun fiyatlarla gerçekleştiren Humble Bundle, Assassin’s Creed filminin çıkması şerefine Assassin’s Creed serisinden 4 oyunu içeren yeni bir paketi satışa sundu.

Diğer paketlerde olduğu gibi bu pakette de fiyat sadece 1 dolar. Ve ödeyeceğiniz bu 1 dolar karşılığında serinin ilk oyunu ve 3 adet Chronicles oyununu satın almış olacaksınız. 7 dolar ödediğiniz takdirde ise bu 4 oyunun yanı sıra Assassin’s Creed Liberation HD, Assassin’s Creed III + Tyranny of King Washington: The Infamy DLC ve Assassin’s Creed II Deluxe Edition’a sahip olabilirsiniz.

Paketin son avantajı ise, 15 dolar ödediğiniz takdirde Assassin’s Creed: Brotherhood ve Assassin’s Creed: Unity’e sahip olabilirsiniz. Özellikle Assassin’s Creed sevenlerini ve takipçilerini yakından ilgilendiren bu paketi incelemek ve satın almak istiyorsanız buradan Humble Bundle sayfasına ulaşabilirsiniz. Unutmadan tekrar hatırlatalım, vermiş olduğunuz ücretler isteğiniz doğrultusunda hayır kurumlarına bağışlanıyor.