2017'de Denuvo Koruması ile Çıkış Yapacak Oyunlar

2017'de Denuvo Koruması ile Çıkış Yapacak Oyunlar

Bildiğiniz üzere her yıl birçok üst düzey yapım korsana yenik düşerek piyasada yerini alıyor ve oyuncular hiçbir ücret ödemeden oyunları indirerek oynayabiliyor. Oyuncular bu durumdan bir hayli memnun olsa da oyun geliştiricilerinin harcadığı meblağlar göz önünde bulundurunca, geliştiricilerin ettiği zararı düşünmek pekte zor değil.

Bunun üzerine oyun geliştirici firmaların oyunlarının korsana düşmemesi için aradığı koruma sistemi için yardımlarına Denuvo yetişiyor. Bir süredir birçok yapım Denuvo korumasıyla piyasaya sürüldü, kimisi kısa sürede kırılarak piyasada yerini aldı kimisi ise uzun süre korsana yenik düşmedi. Denuvo korumasıyla çıksa da kırılabilen oyunlar mevcut ki günümüzde şuanda Denuvo koruması da bir nevi alt edilmiş durumda. Yinede Denuvo korumasıyla kırılan oyunlarda bazı oyun içi problem yaşanabiliyor bu da yine oyuncuyu oyunu satın almaya itebiliyor.

Her şeye rağmen Denuvo korumasını halen daha büyük firmalar kullanmakta. 2017 yılında çıkacak olan üst düzey yapımların bir kısmı da Denuvo korumasını kullanacak. Bizde bu oyunları sizler için derledik. 2017 yılında Denuvo ile korunacak olan oyunlar şu şekilde:

 Geliştirici Oyun Çıkış Tarihi
 Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands 7 Mart 2017
 Ubisoft For Honor 14 Şubat 2017
 Ubisoft South Park: The Fractured But Whole 2017
 CI Games Sniper: Ghost Warrior 3 4 Nisan 2017
 Konami Metal Gear Survive 2017
 THQ Nordic Elex 2017
 Bethesda Prey 2 2017
 CI Games Lords of the Fallen 2 2017
 Electronic Arts Mass Effect: Andromeda Mart 2017