Yılan ile Agar.io birleşti Slither.io ortaya çıktı

Yılan ile Agar.io birleşti Slither.io ortaya çıktı

Kısa sürede büyük bir başarıya imza atmayı başaran Agar.io'nun bir çok çakması bulunurken farklı yapımcılar farklı oyunlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Slither.io ismi verilen yeni oyun ise, meşhur yılan oyununu ile Agar.io mantığının bir araya gelmesi ile oluşuyor.

Slither.io adresinden nickname oluşturarak hemen oyuna dahil olabiliyorsunuz. Her geçen gün yüklesen kullanıcı sayısı ile azda olsa oyunda arada lag oluyor ancak oyunda şimdilik reklam yada gereksiz hiç bir şey yok. Bu yüzden oynayacaksanız şimdi oynamanız da fayda var, zira oyun tuttuktan sonra sorunlarda beraberinde gelecek gibi.

Oyunun video incelemesini yarın yayınlayacağız ancak kısaca bahsetmek gerekir ise yılan ve agar.io'da olduğu gibi yemleri yemek ve büyümek. Bir diğer amaç ise sizinle aynı oyunda bulunan diğer yılanları yemek (tabi küçük olanları). Bunu yapmanın en eğlenceli yolu ise düşmanın etrafınca çember çizmek ve yavaş yavaş içe doğru daralmak, bize bunu yaptığınızda düşman hiç bir yere kaçamıyor. Sol fare tuşuna bastığınızda ise bir miktar yemi atarak hızlanmanız mümkün.