Yeni mobil oyun, Car Stunt Racing yayınlandı

Yeni mobil oyun, Car Stunt Racing yayınlandı

Eğlenceli ve farklı parkurlardan oluşan Car Stunt Racing, Mobyte Studios tarafından geliştirilerek yayınlandı. Jeplerle zamana karşı parkurların tamamlanmasını hedefleyen oyun hem Google Play hem de App Store üzerinde oyuncuların beğenisine sunuldu.

Oyun gerçek dünyadan bağımsız olarak farklı bir yapıda 20 farklı parkurdan oluşuyor. Parkurlar uzunluk, zorluk gibi bir çok değişkene göre sıralanmış; easy ve normal kategorileri altında konumlandırılmış. Oyun içerisinde yer alan araç galerisinde kullanabileceğiniz 6 farklı araç yer alıyor. Araçlar dış kaplama rengi ve deseni; teker genişliği ve yüksekliği gibi özelleştirmeler ile birbirinden farklı hallere getirilebiliyor.

Oyun içerisinde sunulan turnuva sistemi ise bir diğer oyun modu. 1000, 2000 ve 5000 coin ile katılabilen bu turnuvalarda başarılı olunması halinde 10000 coine kadar kazanılması mümkün. Bu modda kullanıcılar sistem üzerinden seçilen botlarla yarışarak kasalarındaki paraları hızlıca artırıp araç özelleştirmelerini daha kolay bir şekilde yapabiliyor.