Xbox Türk Oyunu Tanıttı! Exomecha Geliyor!

Xbox Türk Oyunu Tanıttı! Exomecha Geliyor!

Microsoft yeni oyun konsolu ile ilgili detayları paylaştı. Xbox Games Showcase etkinliği ile cevap veriyor. Bu sayede yeni konsolla ilgili de beklentiler ön plana çıkarılıyor. Bu durum hepimiz için farklı bir yapıda ön plana çıkarılıyor. Türklerden oluşturduğu EXOMECHA isimli yeni bir oyun da var. Fragmanıyla heyecan yaratan EXOMECHA’nın detaylarına değiniyoruz.

PlayStation 5’in tanıtılması ve ilk oyunların açıklanmasıyla oyun dünyasında kopmaya başlayan konsol fırtınasına Xbox da dahil oldu. Yaklaşık 3 saat süren Xbox Games Showcase etkinliği ile Microsoft, hem mevcut hem de yeni konsoluna gelecek olan yapımların detaylarını paylaştı. Söz konusu yapımlar arasında Türk şirketi Twistedred tarafından geliştirilen aksiyon oyunu EXOMECHA da bulunuyor.

Exomecha Türk Oyunu Olarak Çok İddialı!

İlk izlenimde Crysis ve Transformers oyunlarının atmosferini ve Doom serisinin aksiyon yapısını sezdiğimiz EXOMECHA, egzotik ortamlara sahip olan Omecha isimli bir gezegeni dünya olarak benimsiyor. Rekabetçi online FPS türünde çıkış yapacak oyun, Xbox etkinliğinde Geoff Keighley tarafından tanıtılarak dünya prömiyerini yapmış oldu.

Oyunun duyurus ardından VG247 ve MSN gibi sitelerde haberleri çıktı, oyuncular etkinlik sırasında yayınlanan görüntülere övgüler yağdırdı. Ayrıca yapım hakkında Microsoft'un resmi Xbox blogunda da çıkış tarihinin açıklandığı bir yazı paylaşıldı. Bakalım bu süreçle ilgili ne kadar çalışma oluşacak ve karşımıza çıkacak?