World of Tanks, İsveçli Heavy Metal Grubu İle Anlaştı

World of Tanks, İsveçli Heavy Metal Grubu İle Anlaştı

Metal Gods Awards, Londra'nın indigo at The O2 konser alanında gerçekleşti. Birçok rock ve metal müzik devlerinin buluştuğu bu ödül gecesinde, World of Tanks'ın, İsveçli Heavy Metal grubu Sabaton ile anlaştığına şahit olduk. Aynı zamanda World of Tanks, dün gerçekleşen müzik ödüllerinde, Sabaton tarafından sunulan "En İyi Çıkış" ödülüne sponsor oldu.

World of Tanks'ın Pazarlama Müdürü Maxim Chuvalov;

Sabaton üyelerinin World of Tanks oyuncu topluluğunun aktif bir parçası olması inanılmaz bir şey. Bu iş birliği aracılığıyla oyuncularımız arasında yer alan grubun müziğini öne çıkarmak ve World of Tanks’in olmazsa olmaz bir parçası olan epik oyun müziklerine dikkat çekmek istedik. Bu sayede oyunlarımızdaki müzikleri uluslararası oyuncu topluluklarına da ulaştırmak ve onlara ilham vermeyi umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Sabaton'un solisti Joakim Brodén;

Yaptığımız müziğin asıl ilham kaynağı, tarihin ta kendisi. Şarkılarımızda büyük kitleleri etkileyen hikayelere yer vermeyi seviyoruz. Sabaton olarak tüm grup üyeleri birer World of Tanks oyuncusu ve şirketin oyun dışında alanlara yaptığı atılımların bir parçası olmak harika bir duygu.” şeklinde konuştu.