Witcher 4 Geliyor! (Mu Acaba?)

Witcher 4 Geliyor! (Mu Acaba?)

Farklı bir hikayesi olan Witcher serisinden bahsedecek olursak bu seri, CD Project Red tarafından çıkarılan, dünyada oldukça sükse yapan ve heyecan verici bir seridir. Serinin son oyunu Witcher 3, oldukça başarılı bir oyundu ve bu başarısı 'Game Of The Year 2016' ödülünü almasına olanak sağladı.

Witcher serisi, CD Red Project'in işlerini bir üst seviyeye taşımasında büyük bir rol oynamıştır. CD Red Project şu an Polonya borsasında 1 milyar dolar değerindedir.

Birçok Witcher 3 hayranı, serinin devam edip etmeyeceğini merak ediyordu ve sonunda CD Red Project tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Gözümüz aydın Witcher 4 yolda!

Geliyor mu ne?

Şirketin CEO'su Adam Kicinski, "Bunun hakkında konuşmak için çok erken, bu hayranlarımıza karşı adil olmaz. Şu an 12 yıldan fazladır bu evren için çalışıyoruz ve bunun son olacağını düşünmüyorum." şeklinde Polonya'nın TVN24 BiS televizyon kanalında resmi bir açıklamada bulundu. Ancak bu açıklama, Witcher 4'ün tam olarak ne zaman duyurulacağı hakkında bize bir ipucu vermiyor. Öte yandan oyunun duyurulması biraz zaman alabilir; çünkü oyun geliştiricileri şu an "Cybyerpunk 2077" adında başka bir açık dünya bilim kurgu oyunu geliştirmekle meşgul.

Söylediğim gibi henüz yapımcılar tarafından resmi bir çıkış tarihi verilmedi; fakat Witcher 4 ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağım.