Vivo Y20 Ailesi Detaylanmaya Başladı

Vivo Y20 Ailesi Detaylanmaya Başladı

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Vivo’nun yeni Y20 ailesi detaylanması bekleniyor. 

Kısa süre içerisinde Türkiye pazarına da resmen girecek olan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sızıntıları ile adından söz ettiren Mukul Sharma, Çinli akıllı telefon üreticisi olan Vivo’nun uygun fiyat etiketine sahip olan Vivo Y20 ve Vivo Y20i modelleri ile ilgili yeni detayları ortaya çıkarttı. 

Uygun fiyat etiketine sahip olacak olan Vivo’nun yeni Y20 ailesi, giriş seviyesi akıllı telefon modellerine iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Aktarılan bilgilere göre, Vivo Y20 ve Vivo Y20i modelleri 6.51 inç büyüklüğünde Halo Full View ekran ile birlikte geleceği görülüyor. Ekranının ön yüzünde 8 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerasına sahip olacak olan modellerin bu ön kamerası bir damla çentiğin içerisinde yer alacak. Vivo’nun her iki modelinin arkasında, 3 kameradan oluşan ve LED flaşlı bir dikdörtgen kamera kurulumu modülü yer alıyor. Bu kameraların özelliklerinin ise 13 megapiksel ana kamera + 2 megapiksel ultra geniş açı kamera + 2 megapiksel süper makro kamera olacağı düşünülüyor. 

Vivo’nun her iki modeli gücünü Qualcomm’un Snapdragon 460 işlemciden güç alacak. Vivo’nun Y20 modellerinin birbirinden ayrıldığı nokta ise RAM kapasiteleri oluyor. Vivo Y20 modeli 4 GB RAM ile desteklenirken, Vivo Y20i modeli ise 3 GB RAM ile destekleniyor. 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen her iki modelden Vivo Y20 modeli 18W hızlı şarj desteğine sahip olacakken Vivo Y20i modelinde ise herhangi bir hızlı şarj desteği yer almayacak.